Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Gösterişli Banyolar İçin Jakuzi Çözümleri

15-05-2019 18:55

 

Gösterişli Banyolar İçin Jakuzi Çözümleri


Banyolarımız tüm evlerde olmazsa olmaz birincil ihtiyaç alanlarından birisi olduğu halde bizler pek nasıl göründüğü ile ilgili evin diğer alanları kadar detaylı bir planlama yapmayız. Aslında salonumuz, yemek odamız, mutfağımızın, yatak odamızın dekoru hakkında titizlikle düşünürken banyomuzu ihmal etmemiz hayretlik bir durumdur. Aslında banyomuz temel ihtiyaçlarımızı karşılamak dışında keyifli bir duş alıp rahatladığımız ve dinlendiğimiz en özel ve en işlevsel alandır. Sadece bize özel olduğunu düşmekte sağlıklı bir düşünce değildir. Misafirlerimizin de banyomuzu kullanacağını düşüncesi banyo dekorasyonunu daha da önemli hale getirmektedir.


Peki, banyomuzu nasıl gösterişli hale getireceğiz. Banyomuzda bulunan iyi bir jakuziortamı gayet gösterişli hale getirecektir. Ama banyolar öncelikle işlev acısında ön plana çıkmalıdırlar. Bu bağlamda banyonuzu herhangi bir odadan daha farklı tasarlamalısınız.  Eğer kendi evinizde oturuyorsanız, duvar kağıtlarınızı, zemin döşemelerinizi seçtiğiniz jakuzinizin modeline uydurarak gösterişli bir hava yakalayabilirsiniz. Fakat kirada oturanlar için büyük değişiklikler yapmak zor olabilmekte ve ev sahibinin izni gerekebilmektedir. Ama yine de banyonuzu gösterişli bir hale getirmeniz mümkündür. Sayısız jakuzi modelleriarasından bir tanesi mutlaka kiracı olsanız dahi banyonuza uygun olacaktır. Unutmayın ki ister kiracı, ister ev sahibi olun evinizi; özellikle de banyonuzu kişileştirmek sizi daha mutlu ve daha enerjik bir insan yapacaktır.


Banyo Tipine Göre Jakuzi Tercihi


Bu yüzyılın nüfus artışı ve yerleşim kalabalığımdan ötürü gittikçe apartman daireleri ve beraberin de de banyo metre kareleri küçülmektedir. Tüm bunlar düşünüldüğünde büyük veya orta büyüklükteki bir banyoya sahip olmak oldukça önemli bir şanstır. Ama diyelim ki evinizde daha küçük ve daha eski bir banyo var. Karamsarlığa kapılmaya gerek yok, pratik ve her banyoya uygun jakuzi modelleri ve bazı ufak değişiklikler yaparak banyonuzu vazgeçilmez ve gösterişli hale getirebilirsiniz. İlk iş olarak bütçenize ve banyo tipinize uygun olan bir jakuzi modelini seçmeniz gerekir. Jakuzinizi seçtiniz, kurulumları tamamlandıktan sonra size düşen bazı görevleri sıralayacağız;


1-Jakuzinizi taktırdıktan sonra ilk iş olarak banyo aydınlatmalarınızı değiştirin; banyonuza yapacağınız en belirgin değişikliklerin başında banyo aydınlatmalarını yenilemek gelir. Doğru renklerde ve doğru formlarda yenilenmiş aydınlatmalar ruh halinizi olumlu yönde etkileyecektir. Sıcak tonlarda ışık veren aydınlatmalar banyonuza farklı bir hava katacaktır.


2 - Yeniden boya; tercih ettiğiniz jakuzi modeli ister tek kişilik, ister çift kişilik jakuzi modelleri arasından olsun rengine uygun bir boya seçimi yapmanız en doğrusu olacaktır. Banyonuzu baştan yaratmanın bir adımını daha banyonuzu jakuzinizle ton sür ton bir hale getirmeniz uyumu yakalamanıza büyük ölçüde yardımcı olacaktır.

 

3 – Tablolarla banyonuza renk katın; günümüzde pek sık tercih edilmese de banyonuzda tablolar kullanın. Özellikle jakuzinin üzerine yerleştirilen romantik bir görüntüye sahip tablolar banyonuzun atmosferini bir anda değiştirecektir. Banyo duvarınızı güzelleştirmenin en basit ve ekonomik yollardan birisi olan tablolar arasından tercih yaparken suya dayanıklı olmasına dikkat etmenizi öneririz. Kanvas baskılı tablolar suya dayanıklı ve oldukça düşük fiyatlıdır. Banyonuzda en iyi tabloyu kullanmak istiyorsanız ise biraz büyük boyutlardaki tablolar arasından tercih yapmanız oldukça önemlidir. Şayet küçük tablo kullanmak istiyorsanız ise birden fazla tablo kullanarak kendi kolajınızı oluşturabilirsiniz.  


4 – Fayanslara renk katın; müteahhit tarafından yapılan banyo fayansları genellikle kasvetli ve zevksizdir. Bu durumun üstesinden gelmeniz biraz maliyetli gibi görünse de günümüzde popüler olmaya başlayan fayans folyolarından tercih ederek fayanslarınızın görüntüsünü değiştirebilirsiniz. Bu maddelere dikkat ederek hazırladığınız banyolarınız, uygun jakuzi fiyatları ile birlikte muazzam sonuçları beraberinde getirecektir.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.