Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Gömülü Jakuzi Modelleri İle Harika Ortamlar

06-05-2019 18:20

 

Gömülü Jakuzi Modelleri İle Harika Ortamlar


Gömülü jakuzi modelleri ile harika ortamlar hazırlamak mümkün. Şayet zeminden yüksek bir görüntüye sahip olan jakuzi modellerinden hoşlanmıyorsanız, gömülü jakuzi modelleri tam size göre demektir. Oldukça şık tasarımlara sahip gümülü jakuzi modelleri arasından dilediğinizi seçerek jakuzi keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. Dış alanında bulunan çevresi sayesinde özellikle görsel açıdan daha etkileyici bir görünüme sahip olan gömülü jakuzi modellerini dilediğiniz her yerde kullanabilirsiniz.

 

Gömülü Jakuzi Modellerinin Kullanım Alanları


Açık alanlarda sıkça tercih edilen jakuzi modelleri arasında yer alan gömülü jakuzi modelleri, oldukça kullanışlıdır. Seçilen gömülü jakuziden %100 performans alınabilmesi için altyapı çalışmalarının profesyonel bir şekilde tamamlanması gerekir. Ardından ise jakuzinin hazırlanan alanına gömülmesi ve kullanıma hazır hale getirilmesi gerekmektedir. Yatak odası, bahçe, teras ve banyo gibi bir çok alana konumlandırılabilen bu jakuzi modelleri özellikle açık mekanlarda tercih edilmektedir. Dış kısmı ahşap ya da farklı malzemelerle hazırlanan gömme jakuziler görüntü açısından daha hoş bir görüntü sağlamaktadır. Bu nedenle kullanıldığı yerin atmosferini değiştirmektedir. Ayrıca geniş kullanım alanına sahip olan gömme jakuzi modelleri, çift kişilik jakuziolarak üretilebileceği gibi 3 - 4 kişilikte üretilebilmektedir.


Gömülü Jakuzi Özellikleri

 

2 oturma ve 1 yatma kapasiteye sahip 3 kişilik gömülü jakuzinin özellikleri şu şekildedir;


*8,500 litre su kapasitesine sahip olması

*Anti bakteriyel akrilikten üretilmesi

*Boş ağırlığının 1,177 kg, dolu ağırlığının ise 9,677 kg olması

*Toplamda 26 jete sahip olması ve jetlerin paslanmaz çelikten üretilmiş olması

*3 adet su çeşmelerinin bulunması

*Şelale özelliği

*Dijital kontrol panelinin bulunması

*Baş yastığı

*Aromaterapi + Ozon + Kromoterapi LED

*3 KW ısıtıcıya ve 900 W üfleyiciye sahip olması

*Filtrasyon pompası

*2 x 2,5 KW masaj pompaları

*2 adet basınçlı kartuş filtresi

*230 V (6,200 W / 9,200 W) güç gereksinimlerine sahip olması


Gömülü Jakuzilerin Altyapı Hazırlığı


Pek çok farklı alanda kullanılan gömülü jakuzi modelleri için ön bir altyapı hazırlığının yapılması gerekir. Özellikle bahçe ve teras gibi alanlara konumlandırılan gömme jakuzi sisteminin oluşturulacağı alan belirlenmelidir. Belirlenen alanda yapılacak çalışmalar neticesinde tercih edilen jakuzinin boyutları doğrultusunda uygun alanlar hazırlanmaktadır. Jakuzinin gömüleceği alanın çevresine ahşap malzemelerle yapılacak olan çalışmalar ortamın daha hoş ve dikkat çekici görünmesini sağlayacaktır. Ahşap çalışmaların tercih edilmesi ve jakuzi boyutlarına göre gömme sistem hazırlanmasının ardından jakuzi hazırlanan bu kısım içerisine yerleştirilmektedir. Altyapı çalışmalarının başarılı bir şekilde tamamlanmasının ardından tesisat bağlantılarının profesyonel bir şekilde yapılması gerekmektedir. Altyapı çalışmalarının profesyonel ekipler tarafından yapılması bir de herhangi bir sorun yaşamamanız için oldukça önemlidir. Gömülü jakuzi modelleri konusunda da usta olan yapiesbanyo.com çalışanları sayesinde herhangi bir sorun yaşamadan kısa süre içerisinde gömülü jakuzi modellerinizin altyapı hazırlığı ve montajı tamamlanmaktadır.


Gömülü Jakuzi Fiyatları


Her jakuzi modellerinde olduğu gibi gömülü jakuzi fiyatları konusu da özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Jakuzinin kaç kişilik olacağı, rengi, boyutu, jet sayısı, masaj ve SPA özellikleri jakuzi fiyatlarını etkileyen en önemli etkenler arasında yer almaktadır. Bu nedenle gömülü jakuzi fiyatları 20.000 TL’den 90.000 TL’ye kadar değişmektedir. Ancak kendi tarzınız ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda sipariş vereceğiniz jakuzilerin fiyatları tamamen sizlere özel verilmektedir. Web sitemizde yer alan numaralarımızdan bizleri arayarak belirlediğiniz jakuzilerin güncel fiyatlarını öğrenebilir ve sipariş oluşturabilirsiniz.

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.