Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Evinizin Dinlendirici Yaşama Alanı Banyolarınız İçin Öneriler

15-10-2018 15:35

 

Evinizin Dinlendirici Yaşama Alanı Banyolarınız İçin Öneriler


Evlerimizin hijyen ve kişisel bakım için tercih ettiğimiz banyoları aynı zamanda dinlendirici bir yaşam alanına çevirmek aslında çok kolay banyo dekorasyonlarınızda uygulayacağınız yeni model trendler sayesinde sizde daha farklı ve şık görünen banyolara sahip olabilirsiniz. Sizler için derlediğimiz banyo fikirlerini sizler için inceledik


Güzel Manzaralı Banyolar


Elbette şehrin yoğunluğundan sıkılmış ve kırsala yerleşmiş kişilerin tercih edilen bu yöntem sayesinde etrafınızda apartman veya başka evlerin olmamasıyla korunacak mahremiyetiniz sayesinde pencerenizden eşsiz doğa manzarası seyrederken jakuzi keyfi yapabilirsiniz.


Bağımsız Banyo Küvetleri


Eskiden su musluktan akmadığı dönemlerde çok yaygın bir şekilde kullanılan bu küvetler artık tekrar kullanılmaya başlamış durumda. Özellikle lüks banyoların tercihi haline gelen küvetlerin banyonuza ayrı bir görüntü sağlayacağı çok net bir şekilde görülmekte. Duvarla bağımsız yapısıyla göz dolduran bağımsız küvetler yeni nesil banyoların yıldızı olma yolunda hızla ilerliyor.


Çift Lavabo


Türkiye’de eskiden hiç kullanılmamasına rağmen son dönemlerde çok popüler olan Hollywood filmlerinden çıkma bu çift kişilik lavabo tasarımı banyonuza renklendirecektir. Gelişen mimari ve iç mimari çalışmaları sayesinde gün geçtikçe popülerleşen bu lüks tercih sayesinde özellikle ebeveyn banyolarımız çift kişilik lavabolarla dolmaya başladı. Çiftlerin kullanımı kolaylaştıran ve zengin bir görünüm kazandıran ikili lavabo üniteleri aynı zamanda estetik tarzıyla da insanları şaşırtmaya devam ediyor.


Ahşap Hâkimiyetli Banyolar


Teknolojinin gelişmesiyle ıslak zemin olarak bile kullanılabilen ahşaplar artık banyolarımızda. Ahşabın doğal sıcaklığını yansıtan banyolarımız modern jakuzi modelleri ile desteklenerek gün geçtikçe popüler bir hal almaktadır. Modern dekorasyonun yeni trendi ahşap banyolar herkesin ilgisini çekmeye devam ediyor.


Yer Döşemelerinde Desen Modası


Desenli ve renkli banyo duvar fayansları eskiden beri banyolarımızın vazgeçilmez ve çok kullanımıyla gözlerimizin görmeye alıştığı detaylardan biriydi. Artık duvarların sadeliği üzerine kurulan yeni dekorasyon fikirlerinde yer döşemelerini renklendirerek hareketlendiren dekorasyonlar moda olmuş durumda. Renkli ve desenli yer döşemesi kullananların en çok dikkat etmesi gereken konu ise bunca hareket içinde duvarlarının sade ve beyaz veya nötr renkli duvar fayanslarının kullanılması gerekmektedir. Zira ikisinin de hareketli ve renkli olması yaşam alanınızı daha boğucu ve kalabalık hale getirmekten başka hiçbir işe yaramayacaktır.


Dizaynlarınızı Yaşam Alanı Tarzında Yapmak


2016’dan beri özellikle iç mimarların girdiği evlerin banyolarında yalnızca standart banyo dekorasyonu yerine özellikle geniş banyolarda oturma ve dinlenme bölümlerinin oluşturulmasına kadar birçok yeni fikirler geliştirilmiştir. Banyoda oturup ne yapacağız demeyin. Kıyafet değiştirmesi esnasında veya şahsi bakımınızı yaparken, gün başlangıcı veya gün sonunda bolca zaman geçirmek zorunda olduğunuz banyolar koltuk, gazetelik, sandalye benzeri mobilyalarla daha fonksiyonel bir hale getirilirken aksesuarlar yardımıyla bu özellik daha da desteklenmektedir. Şık ve estetik görüntüsüyle banyolarınızın yaşam alanı haline gelmesi sağlanmaktadır.


Masaj ve Hamam Özellikli Jakuziler


Tüm banyo modellerinize ekleyebileceğiniz jakuzi sayesinde otel konforunda dinlenme ve temizlenme şansına erişebilirsiniz. Jakuzi fiyatları her bütçeye uygun olması sebebiylede bir çok eve girmeye başlamış durumda. Hamam ve spa’nın dinlendirici özelliklerinden yararlana bilmek için ek ücretler ödemenize gerek kalmayacak bu teknoloji sayesinde bütçenize katkı bile sağlayabilirsiniz. Su masajı sayesinde vücudunuz yenilenirken sizde gençleştiğinizi, güne daha iyi başladığınızı ve daha sıkı bir vücuda sahip olduğunuzu hissedeceksiniz. Aklınızda ki banyo değişikliklerinin tamamlayıcısı niteliğinde olan Jakuzi modellerini web sitemizde inceleye bilir, kafanıza takılan soruların cevaplarını açıklamalarımızda bulabilirsiniz. Oluşturacağınız yeni yaşam alanınızın size hem huzur hem de sağlık katmasını istemez misiniz?

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.