Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

En Çok Sevilen Jakuzi Modelleri

27-06-2022 19:12
En Çok Sevilen Jakuzi Modelleri

En Çok Sevilen Jakuzi Modelleri

 

 Jakuzi modelleri farklı tasarımlara, boyutlara ve teknolojilere sahip ürünler olarak üretilmektedir. Sizin için en çok sevilen ve tercih edilen jakuzi modellerini bir araya getirdik. Peki, siz hangi jakuziyi seçersiniz? 

                       

  Çift kişilik jakuzi modeli hem işletmeler hem de bireysel kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen jakuzi modelidir. Dilerseniz yalnız, dilerseniz sevdiklerinizle keyfini çıkarabileceğiniz bu ürün gerek iç alanda gerekse dış alanlarda rahatlıkla kullanılabilmektedir. Konforlu yapısı, geniş alanı sayesinde kullanıcılarımızın en sevdiği jakuzi modelidir. Çift kişilik jakuzi, oval ya da düz olarak üretilebilmektedir. Bazı jakuzi modellerinde oturma alanları yan yana olurken bazı jakuzi modellerinde ise ters yüz olarak tasarlanmaktadır. Bu oturma planı jakuzinin boyutuna göre değişiklik gösterebilir.


Size en çok hitap eden çift kişilik jakuzi modelini keşfetmek için TIKLAYIN

 

Bahçe Jakuzi Modelleri

 

 

Açık alanda ve teraslarda kullanılmak üzere tasarlanan bu jakuzi çeşidi en çok sevilen jakuzilerden biridir. Bahçenizde ya da terasınızda geçirdiğiniz vaktin değerini arttıracak bu ürünler oldukça kolay bir kuruluma sahiptir. Su tesisatı gerektirmeden kullanılabilen jakuzi çeşidi için en önemli hususlardan biri kullanılacak alanda sağlam bir zemin temin edilmesidir. Jakuzinin kullanılacağı alanda monofaze elektrik tesisatı kurulumu olmalıdır. 40 dereceye kadar ısıtılabilen su, uzun süre sıcaklığını korur. Buna ek olarak bu jakuzi modelleri içerisinde kullandığımız teknoloji sayesinde su devir daimi sağlandığı için, doldurulan su, uzun süreli kullanım imkanına sahiptir. Bu özellik kartuş filtre özelliği olarak bilinmektedir.


Bahçe ve teras jakuzi çeşidi bahçenizin ya da terasınızın görünümüne estetik bir hava katarken aynı zamanda bahçenizde ya da terasınızda daha çok vakit geçirmenizi sağlayacak oldukça keyifli bir üründür. Hem keyifli vakit geçirmek hem de vücudunuzu ve ruhunuzu dinlendirmek için kullanabileceğiniz bu ürün çeşidi talebinize göre farklı boyutlara sahiptir. Bahçe ve teras jakuzi modellerimiz 3,4,5 ve hatta 6 kişilik olarak üretilebilmektedir. Hazır bir platform şeklinde tasarlanan bu jakuzi modeli ile bahçenizin keyfini sevdiklerinizle birlikte doyasıya çıkarın!


Türkiye’nin her yerine kargo ile gönderme imkanı sunduğumuz bahçe ve jakuzi ürünlerini incelemek için TIKLAYIN

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.