Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Düzenli Bir Banyo İçin Tüyolar

15-01-2019 18:19
Düzenli Bir Banyo İçin Tüyolar

 

Düzenli Bir Banyo İçin Tüyolar


Bir evin en önemli bölgelerinin başında banyolar gelmektedir. Evin dekorasyonu ve görünümü dışında aslında temizliği de son derece önemlidir. Temiz olan bir evin düzeni ve huzuru daha fazla olacaktır.


Fakat evdeki herkes çalışıyorsa, ne yazık ki evi temiz tutmak biraz zor olacaktır. Bu noktada dekorasyonunuzu oluştururken, temizliğin nasıl daha kolay olacağını göz önünde bulundurmalısınız. Peki, bunu nasıl mı yapacaksınız?


İlk olarak banyonuzda jakuzi kullanmanızı öneriyoruz. Jakuzi olan banyonun temizliği daha kolay olacaktır. Duşa kabinler ya da direkt banyo olan alanlar ne yazık ki, temizlik noktasında son derece sıkıntı yaratacaktır. Bu sebeple jakuzi kullanarak banyonuzu temiz ve düzenli bir hale sokabilirsiniz. Jakuzi fiyatları noktasında bütçenize uygun jakuzi bulmanız mümkün!


Banyo bilindiği üzere ıvır zıvırı içerisinde en çok barındıran alan. Dağıtmanın kısa, toplamanın da son derece uzun sürdüğü bu alanda sizlere bazı pratik noktalardan bahsetmek istiyoruz. Banyonuzu daha yaşanılır bir hale getirmek çok kolay.


Tuvalet Kâğıtlarını Düzenleyin


Tuvalet kâğıtlarını düzenleyerek, banyonuza düzen getirebilirsiniz. İlk olarak işe tuvalet kâğıtlarından başlayabilirsiniz.

 

Küçük bir sepet alın. Bunun tutma yerlerinden sopa geçirin. Tuvalet kâğıtlarınızı buraya dizebilir, daha modern bir görünüm elde edebilirsiniz. Ya da çocuklarınızın oyuncaklarından kullanarak kendinize tuvalet kâğıtlar için aparat yapabilirsiniz.

 

Banyonuzda eminiz ki, pek çok pamuk bulunuyor. (Kulak pamuğu, makyaj temizleme pamuğu, normal pamuk vb.) Bunları birbirinden ayırarak daha düzenli bir görünüm elde edebilirsiniz.

 

Küçük kavanozların içerisine banyo eşyalarınızı koyarak hem mekândan tasarruf sağlayabilir hem de hijyenik bir ortam sağlayabilirsiniz.

 

Kullanmadığınız baharat kavanozlarınız, banyonuzda oldukça fresh bir görünüm sağlayacaktır.

 

Duşakabin İçini ve Kenarlarını Toparlayın


Eğer duşakabin kullanıyorsanız, banyonuzu düzenli olarak temizlemek ve toparlamanız gerekiyor. Şampuanlar, saç kremleri, duş jelleri vb. eşyalar duşakabin içerisinde oldukça dağınık gözükebilir. Bu noktada eşyalarınızı toparlı tutmak biraz zor olabilir. Burada yine karşımıza jakuziler çıkıyor. Jakuzi kullanarak banyonuzun daha toparlı durmasını sağlayabilirsiniz. Çeşitli jakuzi modelleri arasından kendinize uygun ve banyonuza uyumlu olarak jakuzilerden seçim yapabiliriniz. Banyonuz toparlı olduktan sonra dilediğiniz gibi, içerisine girip keyfinizi sürebilirsiniz.

 

Havlularınızı Toparlayın


Banyoda duran bin bir çeşit havlu var. Banyom küçük ve havlum çok diye üzülmenize gerek yok. Bu durumda kapı arkalarını pratik bir şekilde değerlendirebilirsiniz.

 

Kapı arkasını kullanmak istemiyorsanız, eski bir ahşap merdiveni, banyonuzun duvarına dayayarak kullanabilirsiniz. Bunların dışında duvara takılı olan kancalar sayesinde havlularınızı daha rahat bir şekilde ortadan kaldırabilirsiniz. Bu şekilde havlularınız hem elinizin altında olacak hem de görüntü kirliliği yapmayacak.

 

Elektrikli Aletlerinizi Düzenleyebilirsiniz


Banyonuzda eminiz ki, birçok elektrikli eşya var. Ve bu elektrikli eşyalarınız birbirine karışmış durumda değil mi? Saç maşalarınız, düzleştiricileriniz, saç kurutma makineleriniz vb. Bu noktada kullanacağınız eşya bölmeli saç sepetleri. Bölmeli sepetleri kullanarak saç şekillendiricilerinizi nizami bir şekilde sıralayabilirsiniz. Bu şekilde dağınıklı tamamen ortadan kalkacak. Kullanmanız gereken eşyalarınızı elinizin altında rahatlıkla bulabileceksiniz.

 

Diş Fırçaları


Diş fırçalar, banyoların olmazsa olmaz parçaları arasındadır. Hele de eviniz kalabalıksa, diş fırçalarınız birbirine karışabilir. Bu noktada kaşıklık kullanabilirsiniz. Her bölmesine ayrı diş fırçasını koyarak karışmasına engel olabilirsiniz.

 

Banyonuzda Mıknatıs Kullanabilirsiniz


Mıknatıs banyonuzda önemli bir kurtarıcınız olabilir. Bu noktada tel tokalarınız, makaslarınız, makyaj malzemeleriniz ya da cımbız gibi çeşitli eşyalarınızın kaybolmasını önleyebilirsiniz. Makyaj malzemelerinizin arkasına mıknatıs yapıştırarak kendiniz için metal bir levha yapabilirsiniz. Bu şekilde bütün makyaj malzemeleriniz gözünüzün önünde olacak!

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.