Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Düz Küvetler ve Banyoda Kullanımı

25-07-2018 10:15


Küvetler, hem kullanışlı hem de şık ürünler olmaları nedeniyle hemen herkes tarafından tercih edilen ürünlerdir. Banyolar için özel olarak tasarlanabilen bu ürünler, farklı malzemelerden ve farklı renklerde üretilebilirler. Ayrıca her banyoya uygun küvet çeşidi imalatı yapılabilmektedir. Bu küvet çeşitleriarasında düz ya da dikdörtgen olarak adlandırılan küvet modelleri de yer almaktadır.


Düz küvetler, banyolar için en çok tercih edilen, en kullanışlı ürünler arasında yer almaktadır. Bu küvetler formları gereği dikdörtgen olarak üretilirler. Özellikle de geniş banyolarda kullanılan düz küvetler, müşterilerin taleplerine göre farklı ölçülerde imal edilebilirler.

 

Bu küvet modelleri, banyolarda farklı şekillerde konumlandırılabilirler. Düz küvetlerin her iki tarafı duvara yaslanabileceği gibi "L” biçiminde bir tarafı açık olarak da yerleştirilebilirler. Küvetin banyoda hangi şekilde konumlandırılacağı tamamen banyonun şekline bağlıdır. Ayrıca bu küvet modellerinin ön yüzünde panel kapakları bulunur. Bu panel kapakları uzun ya da kısa olmak üzere iki türdür. Kapaklar istenildiğinde sökülebilir ya da yerine yeniden takılabilir.


Düz Küvetler Hangi Malzemeden Üretilir?


Küvet çeşitleriarasında yer alan düz küvetler, seramik ya da akrilik malzemeden imal edilebilirler. Ancak daha çok akrilik malzemeden üretilenler tavsiye edilir. Çünkü bu malzeme diğer malzemelere göre çok daha dayanıklı ve hijyeniktir.

 

Akrilik malzeme kullanılarak üretilen düz küvetler, darbelere karşı oldukça dayanıklıdır. Diğer malzemelere göre darbe aldıklarında çatlamaz ya da çizilmezler. Bu tamamen akrilik malzemenin üretimi sırasında kullanılan teknikler ile alakalıdır. Yine akrilik malzeme yangına karşı dayanıklıdır. Üzerindeki lekeler silinerek kolay bir şekilde çıkarılabilir.


Düz küvetler, akrilik malzemeden üretildikleri için leke tutmazlar ve kısa süre içerisinde kolay şekilde temizlenebilirler. İnsan sağlığını da destekleyen bu ürünleri gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.


Düz Küvet Ölçüleri Nelerdir?


Küvet çeşitleriarasında yer alan düz küvetler, müşterilerin istekleri ve banyoların ebatlarına göre farklı ölçülerde imal edilebilirler. Ancak en çok kullanılan düz küvet ölçüleri, 130x70 cm, 150x70 cm ve 160x70 cm gibi ölçülerdir. Banyonuz için küvet satın almayı düşünüyorsanız düz küvet ölçüleri arasından banyonuz için en uygun olanını satın alabilirsiniz.

 
 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.