Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Düşük Bütçeyle Banyolarınızda Yapabileceğiniz Altın Dokunuşlar

16-10-2018 12:25

 

Düşük Bütçeyle Banyolarınızda Yapabileceğiniz Altın Dokunuşlar


Birçok ev için banyolar diğer odalar kadar değer görmemektedir, dekorasyon için ayı bir emek harcanmayan önemsiz kısımlar olarak görülür. Fakat banyolarınız için dinlendirici, ferah ve huzur veren özellikleri barındıran yaşam alanlarına dönüşmesi için daha fazla emek ve özen verilmesi gerekmektedir. Bu açıdan incelerseniz bir banyonun dekoratif olmasının yanı sıra zarif ve huzur verici özelliklere de sahip olabilecek düzende dekore edilmesi bir zorunluluktur. Bu gün ekonomik bir bütçeyle yapacağınız değişiklikleri ve değişikliklerinizin banyonuza ekleyeceği estetiği ve zarafeti inceleyeceğiz. Az para harcayarak yapacağınız bu değişiklikler sayesinde yaşam alanınız hem sizin hem de misafirlerinizin keyif aldığı bir ortama dönüşürken cebinizi de yormayacaktır.


Küçük Boyutlu Banyolar


Küçük boyutlara sahip banyolara sahip evlerde dekoratif çerçevesi olan aynalar tercih edilmelidir, dekorasyon uygulayacağınız alanın verimli bir şekilde kullanamazı sağlayacak mobilya desteği ile banyonuzu daha geniş bir hale getirebilirsiniz. Aynalar banyoların olmazsa olmazlarındandır. Ayrıca küçük banyolara özel boyutlarda üretilen dekoratif bir jakuzi ile banyonuzu daha da güzelleştirecektir.


Dolaplarla Destekleyin


Dolaplar banyolarınızda bulunan kişisel bakım eşyaları, havlular ve diğer ürünlerinizi koyarak dağınıklıklardan kurtulmanızı sağlayacak eşyalardır. Estetik ve şık bir köşe dolap ya da konsol altı muhafaza alanlarını tercih ederek oldukça güzel görünen ve ışık saçan banyo dekorasyonu sağlayabilirsiniz.


Yardımcı Gereçler


Mobilyalar dışında kullanacağınız yardımcı aksesuarlar sayesinde banyonuzu daha çekici ve etkileyici kılabilirsiniz. Bu aksesuarları ayna, aydınlatma veya farklı sebeplerle kullanabilir banyonuzun daha zarif bir hal almasını sağlayabilirsiniz.


Terek Kullanın


Dolapların çok fazla yer kapladığını düşünüyorsanız bunun yerine terek ya da seperatör tercih edebilir bu sayede kişisel bakım ürünlerinizi derli toplu bir şekilde durmasını sağlayabilirsiniz. Maddi olarak da oldukça uygun fiyatlarla yapacağınız bu değişiklikler banyonuzun daha hoş ve sade bir görünüm kazanmasını sağlar.


Havlu Muhafaza Araçları Kullanın


Havlularınızı kaldırmak ve toplu bir şekilde görünmesini sağlamak için pahalı dolapların yerine uygun fiyatlara bulabileceğiniz şık tasarımı olan havluluklar kullanabilirsiniz. Havluluklarla evinizi ve banyonuzu geniş olarak kullanabilirsiniz, minimalist bir dekorasyona sahip bir banyo olmasını sağlayabilirsiniz. Bu sayede belirleyeceğiniz uygun jakuzi modelleri ile banyonuzun teknoloji ile sadeliğin uyumunu sağlayan bir yaşam alanına çevirebilirsiniz.


Raflar için Cam Kullanabilirsiniz


Banyo aynalarında kullanabileceğiniz cam raflar sayesinde modern bir görünüm sağlarsınız. Cam rafların estetik görüntüleri ile banyonuza ayrı bir zarafet kazandıracaktır. Canlı çiçeklerin üzerine yerleştirildiği cam raflar size penceresi olmasa bile banyonuzda doğal bir görüntü sunacaktır.


Duş Alanı İçi Köşelikler


Duş alanlarınız içinde kullanacağınız köşelikler yaparak şampuan, sabun, vücut jeli ve krem gibi bakım eşyalarınızı muhafaza edebilirsiniz. Köşelikler banyo içinde pek yer kaplamayacağı için geniş banyo imkânı sunarken bakım ürünlerinizi almak için ayrı bir enerji harcamamış olacaksınız.


Seperatör Kullanın


Duş alanlarınızı banyo içinde bölecekseniz güzel görünümlü cam seperatörler işinizi görecektir. Duvar veya duşa kabin gibi pahalı olmayacak olan bu malzemeler ile hem güzel ve estetik bir görünüme ulaşırken hem de az para harcamış olacaksınız.


Jakuziler


Teknolojik küvet olarak geçen jakuzilerden banyo ölçünüze ve bütçenize en uygun olanı seçerek yaşam alanınızı daha özel bir hale getirebilirsiniz. Banyoda geçireceğiniz zamanın kalitesini arttıracak olan bu ürün size sağlığı ve huzuru bulmanızı sağlayacaktır. Jakuzi fiyatları sanıldığından daha uygun olduğundan dolayı bütçenizi sarsmadan otel rahatlığında bir hamam ve masaj hizmetine kavuşmak için web sitemizi inceleyerek size en uygun jakuziyi seçebilirsiniz.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.