Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Duşakabin Kullanmanın Avantajları

16-08-2018 18:51
Duşakabin Kullanmanın Avantajları

 

Günümüzde üretilen banyo ürünlerinin hemen hepsinde duş keyfini arttırmak ve çok daha şık banyo görünümü sağlamak amaçlanmaktadır. Bu ürünlerin arasında duşakabin modelleride yer almaktadır. Hemen hemen her banyoya uygun ölçülerde imal edilen duşakabinlerin pek çok çeşidi bulunmaktadır. Bu çeşitler arasında; dikdörtgen duşakabinler, kare duşakabinler ve oval duşakabinleri sayabiliriz.

 

Bunların yanında montelenme açısından küvet üstü, boy menteşeli ve duş teknesi üstü duşakabinler olarak ayrılan bu ürünlerin kullanımının önemli avantajları bulunmaktadır. Peki, duşakabin kullanımı beraberinde hangi avantajları sağlıyor?


Hijyenik ve Şık Görünümlü Banyolar


Banyolarda duşakabin kullanmanın pek çok avantajı bulunmaktadır. Bu avantajların en başında da hijyen sağlaması gelmektedir. Duş alanı ile banyonun diğer alanlarını birbirinden ayıran bu ürünler, duş teknesinden suyun banyonun içerisine temas etmesinin önüne geçmektedir. Duşakabin kullanılmayan banyolarda duş alırken çevreye su ve sabun artıkları saçılmaktadır. Bu artıklar hemen temizlenmezse zaman içerisinde bakteri oluşumuna ve lekelere neden olabilirler. Bu nedenle her banyoda duşakabin kullanılmalıdır.

 

Duşakabin kullanımının tek avantajı hijyen sağlaması değildir. Bu ürünler, aynı zamanda banyo dekorasyonunu desteklemektedir. Özellikle duşakabin modelleriarasından banyonuza en uygun olanını tercih edebilirseniz banyonuz çok daha şık bir görünüme sahip olacaktır. Bunların yanında ev dekorasyonunda klasik tarzı seven biriyseniz ayaklı küvet modelleriarasından da tercihte bulunabilirsiniz. Bu küvetler, arasından istediğiniz rengi tercih ederek banyonuza nostaljik bir hava katabilirsiniz.

 

Mahretmiyeti Destekleyen Duşakabinler


Duşakabin kullanımının bir diğer avantajı ise mahremiyeti korumalıdır. Banyo alanı ile duş alanını birbirinden ayırmaları nedeniyle diğer ev sakinlerinin banyonun diğer alanlarını kullanmasını sağlar. Bu sırada duş alan kişinin herhangi bir şekilde rahatsızlık duyması gerekmez. Çünkü özellikle desenli ve buzlu camlara sahip duşakabin modelleri bu anlamda konfor sağlamaktadır.


Bunların dışında duşakabinlerin temizlenmesi de oldukça kolaydır. Hemen her yerde bulabileceğiniz kireç sökücü ürünler ile kolaylıkla duşakabin temizliği yapabilirsiniz. Hem hijyen hem de dekorasyon açısından avantajlara sahip bu ürünlere sahip olmak isterseniz, firmamız ile irtibata geçebilir, duşakabin fiyatları konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.