Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Dökme Akrilik Jakuzi ve Sağladığı Avantajlar

11-07-2018 14:58


Son yıllarda evlerin banyolarında da görmeye başladığımız jakuziler, aynı zamanda istenirse yatak odalarına ya da yine evlerin bahçelerine yerleştirilebiliyor. Bunun için birçok jakuzi modeli imal ediliyor. Keyifli duş için kullanılan bu ürünler, aynı zamanda banyoların çok daha şık ve zengin görünmesine de yardımcı oluyorlar. Ancak kaliteli bir görünüme sahip olmaları ve uzun yıllar boyunca kullanılabilmeleri için kaliteli malzemelerden üretilmeleri şarttır. Jakuzi imalatı için kullanılan kaliteli malzemelerden birisi de dökme akrilik malzemedir.

 

Dökme Akrilik jakuziler, Normal akrilik malzemeden üretilenlere göre çok daha dayanıklıdır. Çünkü Normal akrilik malzemelerin içerisinde plastik ABS bulunmaktadır. Eğer jakuzi imalatında ABS malzeme kullanılırsa zamanla çatlaklar oluşabilir ya da sararmalar meydana gelebilir. Bu tarz problemler ile karşılaşmamak için dökme akrilik jakuzi modellerini tercih etmenizde fayda bulunmaktadır.  Peki, jakuziyi dökme akrilik tercih etmeniz için diğer sebepler nelerdir?


Renk Değişimi Meydana Gelmez


Dökme Akrilik Jakuziler, cam kalıplara dökülerek imal edildikleri için yüzeyleri gözeneksiz ve pürüzsüzdür. Bu malzeme kalıba dökülmeden önce içerisine herhangi bir katkı malzemesi dâhil edilmez. 4,2 mm kalınlığında hazırlanan levhalardan istenilen ölçülerde jakuziler üretilir.

 

Dökme Akrilik malzemeden üretilen jakuzi ler oldukça kullanışlı ürünlerdir. Çünkü kir tutmadıkları gibi aynı zamanda sararma da yapmazlar. Ancak içinde plastik bulunan ABS malzemeden üretilen jakuziler ise tam tersine sararma yaparlar ve bir süre sonra kötü bir görünüm ortaya koyarlar. Oysa dökme akrilik jakuziler, uzun seneler boyunca parlaklıklarını ve beyazlıklarını korurlar.

 

Koku Yapmaz


Jakuziler, dökme akrilik malzemeden üretildiklerinde renk değişimi yapmadıkları gibi kötü kokuya da neden olmazlar. Çünkü bu malzeme oldukça hijyeniktir ve üzerinde kir tutmaz. Gözeneksiz olmaları nedeniyle üzerlerinde benekler meydana gelmez. Bunun yanında plastik barındırmadıkları için bakteri oluşumunun da önüne geçerler.


Ses Dalgalarını Emer ve Sesi Dışarıya Vermez


Dökme akrilik jakuziler, ses dalgalarını emdikleri için çıkan sesin dışarıya yansımasını önlerler. Ayrıca içerisine doldurulan suyun soğumasını engeller ve sıcaklık ile uyum sağlarlar. Bu da daha az enerji harcanmasını sağlar. Yani dökme akrilik jakuziler, suyun soğumasını engelleyerek bir anlamda enerji tasarrufu yapmaya yardımcı olur.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.