Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Dış Mekânlar İçin Tasarlanan Jakuzi Modelleri ve Bakımı

25-09-2018 10:05

 

Jakuzi kullanımı, özellikle son dönemlerde evlerin banyolarında ve yatak odalarında kullanılabilecek kadar yaygın hale gelmiştir. Bu ürünler, yakın döneme kadar sadece SPA merkezlerinde ve otellerde kullanılan ürünler olarak görülürken, artık hemen herkesin bütçesine uygun bir jakuzi modeli bulmak mümkündür. Ancak jakuzilerin evlerdeki kullanım alanı banyolar ve yatak odaları ile sınırlı değildir. Bunların yanında bahçe ve teraslar için dış mekân jakuzi modelleri de imal edilmektedir. Ancak bu jakuzi modelleri en az iç mekânlarda kullanılanlar kadar özel bir bakıma ihtiyaç duyarlar. Peki, dış mekân jakuzi bakımıiçin yapılması gerekenler nelerdir?


Dış Mekân Jakuzi Bakımı


Dış mekân jakuzi modelleri, özellikle de yaz aylarında keyifli dakikalar geçirmek için ideal ürünlerdir. Hem teras hem de banyo dekorasyonu için tercih edilebilecek pek çok jakuzi modeli bulunmaktadır. Evinizin bahçesi ya da terası için uygun bir model satın almak kadar bu jakuzileri nasıl kullanmanız gerektiği konusu da oldukça önemlidir. Özellikle periyodik bakımlarını kesinlikle aksatmamalısınız. Bunun için öncelikle kış bakımı yapmalısınız. Bunun için daha kışa girmeden içinde suyu tahliye etmeli ve temizlemelisiniz. Ancak dış mekân jakuzinizi kış aylarında da kullanmak isterseniz yaptığınız bu temizliği düzenli hale getirmelisiniz.

 

Dış mekân jakuzi modelleri için yapılacak bakımlardan birisi de su bakımıdır. Bunun için kaliteli bir filtre kullanmanız oldukça önemlidir. Eğer kaliteli bir jakuzi filtresi kullanırsanız jakuziniz ile birkaç haftada bir ilgilenmeniz yeterlidir. Çünkü filtre, arındırma işlemi öncesinde istenmeye küçük molekül ve parçaları yakalar. Bunun yanında losyon artıklarını da emer. Ancak bu filtreleri de düzenli olarak durulamalı ve değiştirmelisiniz.

 

Dış mekânlarda kullandığınız jakuzi modellerinin filtresini zaman zaman değiştirmeniz, arızaları önlemenizi sağlar. Ancak jakuzinize uygun bir filtre satın aldığınızdan emin olmalısınız. Taklit filtreler, orijinal olanlara oranla çok daha uygun fiyatlı olsalar da jakuzinizin performansını düşürebilirler. Hem jakuzinizin performansı hem de çok daha hijyenik bir jakuziye sahip olmak için jakuzinize uygun filtre modelini öğrenmeli ve satın almalısınız. Yukarıda anlatılan işlemleri uyguladığınızda çok daha hijyenik bir jakuziye sahip olacaksınız.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.