Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Dış Mekanlarda Kullanılabilen Jakuziler

16-07-2018 15:21


Jakuzi, günümüzde sadece otellerde ya da spa merkezlerinde kullanılan bir ürün değildir. Artık evlerin banyolarında, yatak odalarında ve dış mekânlarda da kullanılabiliyor. Dış mekânlarda kullanılan jakuziler, evlerin bahçelerinde konumlandırılabilir. Siz de bahçelerinizdeki dışarıdan görülemeyen alanlarda dış mekân jakuzileri kullanabilir, masaj keyfini bahçenize taşıyabilirsiniz.


Dış Mekân Jakuzisi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?


Dış mekânda kullanılan jakuzileri satın almadan önce dikkat etmeniz gereken bazı noktalar bulunmaktadır. Bunların en başında da jakuziniz in konforu gelir. Özellikle bahçelerinizde güzel havalarda jakuzi keyfi yapabilmeniz için banyolarda kullanılan jakuzilerde olduğu gibi dibe batmamanız gerekir. Bu nedenle jakuzinize oturduğunuz zaman suyun omuz hizanızda olmasına dikkat etmeniz gerekir. Bunun için jakuzinizi almadan önce bu anlamda bir test yapabilirsiniz.


Dış mekân jakuzisi satın almayı planlıyorsanız, öncelikli olarak dış mekân jakuzi fiyatları nı incelemenizde fayda bulunmaktadır. Çünkü hemen her ürün gibi bu ürünlerde de geniş bir fiyat yelpazesi bulunmaktadır. Bunun yanında jakuzilerde kullanılan özellikler, malzemeler ve işçilik gibi etkenler jakuzi fiyatlarını etkilemektedir. Ayrıca satın alacağınız dış mekân jakuzisi nin garantisi olup olmadığından emin olmalısınız.

 

Bunların yanında dış mekân jakuzisi satın alacaksanız, ürünü konumlandıracağınız yerin yeterli dayanıklılıkta olup olmadığını bilmelisiniz. Çünkü standart bir dış mekân jakuzisi, içi doldurulduğunda 1,150 kg ağırlığına ulaşmaktadır.


Dış Mekân Jakuzisi Kullanımı


Dış mekânda kullanılabilen jakuzilerin kullanımı sırasında bilinmesi gerekenler bulunmaktadır. Bunların başında da temizlenmeleri gelir. Bu jakuzileri kullanmaya başlamadan önce nasıl temizlenecekleri konusunda bilgi sahibi olmalısınız. Dış mekân jakuzi temizliği için kullanım kılavuzunda yer alan bilgileri okuyabilir ya da servisinizden gerekli bilgileri alabilirsiniz. Yine temizlik sıklığı, jakuzinizi kullanıma sıklığınıza ve suyunuzun durumuna bağlıdır.


Dış mekân jakuziler için su tesisatı kurulmasına gerek yoktur. Çünkü dış mekân jakuzileri genellikle bahçe hortumu yardımı ile doldurulabilirler. Yine jakuzinizin ısı kontrolünü nasıl yapacağınız konusunu merak ediyor olabilirsiniz. Bunun için genellikle dış mekân jakuzilerde dijital termostatik kontrol paneli yer almaktadır. Bu sistem oldukça güvenlidir. Ayrıca seçilen herhangi bir sıcaklıkta ısının korunmasını sağlama özellikleri bulunmaktadır.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.