Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Dış Mekan Spa Jakuzi Nedir, Özellikleri Nelerdir

31-08-2018 13:56

 

Jakuziler; otellerde ve spa merkezlerinde kullanılan, konforlu oldukları kadar aynı zamanda sağlıklı ürünlerdir. Bu ürünler, yakın döneme kadar lüks olarak görülmekteydi ve evlerde kullanımları oldukça kısıtlıydı. Ancak jakuziler, günümüzde geçmişte olduğu gibi lüks olarak görülmekten çıkmıştır. Çünkü artık her bütçeye uygun bir jakuzi modeli bulmak mümkündür. Evler için tercih edilebilecek jakuzilerden birisi de dış mekan spa jakuzi modelleridir.


Dış mekânlar için üretilen ve spa özelliği bulunan bu jakuziler; evlerin bahçelerinde, balkonlarında ve teraslarında kullanım için uygundur. Peki, bu jakuzilerin özellikleri nelerdir?


Dış Mekân Spa Jakuzi Özelikleri ve Fiyatları


Günümüzde evlerin bahçeleri ve teraslarında kullanılmak üzere imal edilen dış mekan jakuzilerinin pek çok modeli bulunmaktadır. Modeller arasında fark eden özelliklerin başında jakuzilerin şekli gelmektedir. Dış mekanlarda kullanılan jakuzi modelleri arasında kare, dikdörtgen ve oval olanları mevcuttur. Bu jakuziler, özellikle dökme akrilik malzemeden imal edilmektedir. Bunun en önemli avantajı ise akrilik malzemenin sararmaması ve parlaklığını kaybetmemesidir. Ayrıca akrilik malzemeden üretilen spa jakuziler, kolaylıkla temizlenebilirler.


Dış mekân spa jakuzileri, ölçülerine göre değişiklik göstermektedir. Bu ürünlerde ölçü çeşitliliği oldukça fazladır. Kaç kişilik bir dış mekân jakuzisi istediğinize ve jakuzinizi konumlandıracağınız mekâna göre en uygun jakuziyi tercih edebilirsiniz.

 

Jakuzinizi konumlandıracağınız mekânın alanı oldukça önemlidir. Bu jakuzi modellerini bahçeniz için tercih edecek olursanız, jakuzi ölçüleri konusunda özgür davranabilirsiniz. Ancak bu ürünleri teras ya da balkonlarınıza yerleştirecekseniz biraz daha dikkatli davranmalısınız. Özellikle teras ve balkonunuz alan bakımından elverişli değil ise daha küçük ölçülerde bir jakuzi satın almanız gerekebilir.


Dış mekânlar için tasarlanan bu jakuzi modellerinin daha pek çok özelliği bulunmaktadır. Bu özelliklerdeki değişiklikler jakuzi fiyatlarına da yansıtmaktadır. Bu anlamda jakuzi ölçüleri, tasarımı, sahip olduğu jet sayısı, rengi, malzemesi ve daha pek çok özellik bu ürünlerin fiyatlarını etkilemektedir. Siz de bahçenize ya da terasınıza uygun ölçülerde bir dış mekân jakuzisi satın almak için bizimle ile iletişime geçebilir, tecrübeli ve müşteri memnuniyeti odaklı bir firma ile çalışmanın rahatlığını yaşayabilirsiniz.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.