Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Dış Mekan Jakuzi Modelleri ve Kullanım Alanları

05-09-2018 19:03

 

Jakuziler, yaygın olarak otellerde ve spa merkezlerinde kullanıldıkları için lüks ürünler olarak algılanırlar. Geçmişte bu ürünlerin imalatını yapan firmaların sayısının az olması ve fiyatların buna bağlı yüksekliği, jakuzilerin lüks olarak algılanmasının en önemli nedenidir. Ancak günümüzde jakuzi imalatı yapan pek çok firma bulunmaktadır. Buna bağlı olarak da hemen her bütçeye uygun bir jakuzi modeli ile bulmak mümkündür. Bu jakuzi modelleri arasında dış mekân jakuzilerini de sayabiliriz.

 

Dış Mekân Jakuzi Modelleri


Evde jakuzi kullanımı denilince akla ilk gelen banyolar için üretilmiş olan jakuzi modelleridir. Ancak jakuzilerin kullanım alanı bunlarla da sınırlı değildir. Çünkü dış mekân jakuzileri olarak adlandırdığımız ürünler evlerin balkonlarında, teraslarında ve balkonlarında da kullanılabiliyor.

 

Dış mekan jakuzi modelleri arasında en çok tercih edilenlerden birisi gömülü tip jakuzilerdir. Özellikle evlerin bahçeleri için en uygun modellerden birisi olan bu jakuziler, çeşitli ölçülerde ve şekillerde imal edilebilmektedir. Yine gömülü tip jakuzi fiyatları da jakuzilerin ölçülerine ve özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Bunun yanında gömülü tip jakuziler için kamelya benzeri alanlar yaptırabilir, bu kamelyanın içerisine jakuzinizi yerleştirebilirsiniz.


Evlerin bahçeleri için tercih edilebilecek jakuzi modelleri arasında ahşap görünümlü olanları da mevcuttur. Aslına bakılırsa özellikle bahçeler için en uygun jakuziler, ahşap görünümlü olanlardır. Çünkü ahşap görünümlü olan bu modeller, diğer jakuzi modelleri ile kıyaslandıklarında çok daha doğal bir görünüm ortaya koyarlar. Genellikle dökme akrilikten imal edilen dış mekân jakuzileri, bu özellikleri sayesinde oldukça kullanışlıdırlar. Çünkü akrilik malzeme sararma yapmadığı gibi kiri içine çekmez ve kolay bir şekilde temizlenir. Bunların yanında dökme akriliğin içerisinde plastik madde bulunmadığı için kanserojen etki göstermez.  Yine ses dalgalarını emer ve suyun sıcaklığı ile uyum sağlar.


Dış mekân jakuzilerinin en önemli özelliklerinden birisi de spa etkisidir. Bu sayede kendi evinizin bahçesinde, balkonunda ya da terasında spa masajının keyfini yaşayabilirsiniz.  Siz de bahçeniz ya da terasınız için dış mekân jakuzisi satın almak isterseniz firmamız ile iletişime geçebilir, uygun fiyatlara jakuzi satın alma fırsatını yakalayabilirsiniz.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.