Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Dikdörtgen Jakuziler ve Kullanım Alanları

18-06-2018 16:10

Jakuziler, insan vücudu üzerinde rahatlatıcı ve dinlendirici etkiye sahip banyo ürünleridir. Özellikle hidroterapi özelliği ile kan dolaşımını hızlandırarak çok daha sağlıklı hissetmeye yardımcı olurlar. Ayrıca kan dolaşımının hızlanması ile beraber vücutta yer alan ve sağlık açısından tehlike oluşturan toksinlerin de atılmasını sağlarlar.

 

Jakuziler, ayrıca sinirleri uyarma özelliğine sahiptirler. Sinirlerin uyarılması, kasların gevşemesine ve dolayısıyla uyku problemi gibi durumların ortadan kalmasını sağlarlar. Özellikle uyku problemi yaşayan kişiler,  yatağa girmeden hemen önce jakuzi kullanırlarsa çok daha rahat bir şekilde uykuya dalacaklardır. Ayrıca sadece uykuya dalmakla da kalmaz, günü tüm stresini ve yorgunluğunu da üzerlerinden atmış olurlar.

 

Tüm bunların yanında jakuziler metabolizmayı hızlandırır. Kilo problemi yaşayan kişiler, düzenli olarak jakuzi kullanırlarsa çok daha hızlı bir şekilde kilo vereceklerdir. Özellikle titizlikle takip edilen bir diyet ile birlikte jakuzi kullanıldığında, hızlı bir şekilde kilo verilebilir ve istenilen forma girilebilir.

 

Jakuzilerin birçok farklı modeli bulunmaktadır. Bu modeller arasında dikdörtgen jakuziler de yer almaktadır. Düz jakuzi olarak da bilinen bu jakuziler, oldukça kullanışlıdır. Özellikle düz duvarlar için tercih edilen bu model, banyonun ebatlarına ve kişilerin isteklerine göre farklı boyutlarda imal edilebilir.


Dikdörtgen Jakuzi Ölçüleri ve Fiyatları


Dikdörtgen jakuziler, hemen her banyo ebatı için idealdir. Bunun yanında müşterilerin taleplerine göre çeşitli boyutlarda üretilebilirler. Dikdörtgen jakuzi ölçüleri için en çok tercih edilen ebatlar, 150x70 cm, 160x80 cm, 170x80 cm ve 180x85 cm’dir. Bunun yanında banyoların ölçülerine göre ara ölçülerde üretim de gerçekleştirilebilmektedir.

 

Düz ya da dikdörtgen jakuzi olarak adlandırılan jakuzilerin yüzeylerinde panel kapakları bulunur. Bu panel kapakları sökülüp yeniden takılabilir özelliktedir.

 

Jakuziler, özellikle akrilik malzemeden imal edildiklerinde hem daha hafif hem de daha hijyeniktirler. Jakuzi fiyatları, imal edildikleri malzemenin cinsine ve talep edilen ölçülere göre değişiklik göstermektedir. Sağladıkları konfor ve lüks görünümleri için tercih edilen bu banyo ürünlerini satın almak isterseniz dikdörtgen jakuzi fiyatlarını inceleyebilir, bütçenize, banyonuza ve zevkine uygun modeller arasında tercihte bulunabilirsiniz.

 
 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.