Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Çocuklar Kaç Yaşından İtibaren Kendi Başına Banyo Yapmalıdır

12-01-2020 18:34
Çocuklar Kaç Yaşından İtibaren Kendi Başına Banyo Yapmalıdır

 

Çocuklar Kaç Yaşından İtibaren Kendi Başına Banyo Yapmalıdır


Hayatımızın en değerli varlıkları, çocuklarımızdır. Onların kişisel temizliklerinde belirli bir yaşa kadar ebeveynler yardımcı olmaktadır. Ancak belirli bir yaştan sonra çocuklar bazı ihtiyaçlarını kendi başarına giderebilecek konuma gelmeleri gerekiyor.

 

Eğer evinizde jakuzi modelleri arasından bir ürün bulunuyorsa, bunun için endişelenmenize gerek yok. Çünkü jakuzilerde çocuklarınız yıkanırken, onları direkt görebilir, kontrol edebilirsiniz.

 

Jakuzi ürünleri, bu noktada hem çocuklar hem de büyükler için çok önemli bir ürün olarak karşımıza çıkmaktadır.

 

Banyonun Çocuklardaki Önemi


Kişisel temizlik ancak banyo ile sağlanabilmektedir. Vücut yorgunluğunun ve kirlerinin arındırılması için banyo, her yaştaki birey için son derece önemlidir. Anne ve babalar genellikle çocukların kendilerini iyi yıkamayacağından ya da banyoda düşebileceklerinden endişelenebilmektedir. Bu sebeple de çoğu ebeveyn çocuklarını kendi başına bırakamıyor. Öncelikle şunu belirtebiliriz. Çocukların kendi başına 7 ila 10 yaş aralığında bırakılması gerekiyor. Bu yaşlar, aynı zamanda, çocukların cinsel kimliğinin oluşması açısından da oldukça önemlidir.

 

Eğer, çocuğunuzun sorunsuz bir şekilde, yaralanmada, banyo yapmasını istiyorsanız bunun için duşakabin tercih etmeniz gerekebilir. Bu şekilde, çocuğunuz kaymadan, ortalığı kirletmeden kendi başına banyosunu yapabilir. Bu tür durumlar, aileler için de büyük avantajlar oluşturmaktadır.

 

Eğer çocuklarınızın sorunsuz bir banyo deneyimi yaşamasını istiyorsanız, bunun için jakuzi fiyatları konusunda araştırma yapmanızı önermekteyiz.

 

Beraber Banyo Yapmak


Ne yazık ki, çoğu anne, belirli yaşlara kadar çocuklarıyla beraber banyo yapmaktadır. Ancak çocuklardaki cinsel kimlik 2,5 ila 3 yaş aralığında başlamaktadır. Bu dönemlerde çocuk ilk olarak tuvaletini yapmayı öğrenecektir. Çocuklar yavaş yavaş bu dönemde cinsel kimliklerinin farkına varacakları için, annelerin çocuklarıyla banyo yapmaması gerekmektedir. Beraber yapılan banyolar, çocuklarda cinsel kimlik sorunlarına sebep olabilmektedir.

 

Eğer çocuğunuz kendi yıkanmaya başlıyor ve sizler ailesi olarak iyi yıkanmadığını düşünüyorsanız, kontrol edebilirsiniz. Hatta belirli bir süre o yıkanırken, ona sadece yardımcı olabilir, çoğu işi kendisinin yapmasına yardımcı olabilirsiniz. Bu şekilde hem yıkanmanın nasıl olacağını öğrenecek, hem de kendine olan güveni tazelenecektir. Bu durumda anne ve babaya düşen görev çok fazladır.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.