Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Çift Kişilik Jakuzi ve Kullanım Alanları

02-07-2018 18:49


Jakuziler, kullanılacakları alanların özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Kişilerin rahatlaması ve çok daha sağlıklı bir yaşam sürmeleri için oldukça faydalı olan bu banyo ürünleri, hemen her banyoya uygun olacak çeşitlilikte üretilmektedir. Bu çeşitler arasında dikdörtgen jakuziler ve oval jakuziler yer almaktadır. Ancak bu jakuzi modelleri arasında en konforlu olanları çift kişilik jakuzi modelidir.


Çift kişilik jakuziler, birden çok kişinin aynı anda kullanabileceği şekilde tasarlanır ve imal edilirler. Özellikle içinde bulunduğumuz dönemde inşa edilen binaların banyoların ebatları küçülse de, kişiler banyoları ve yatak odaları için çok daha konforlu olan çift kişilik modelleri tercih edebiliyorlar.  Çünkü bu modelin içerisinde konforlu bir biçimde sevdikleriniz ya da aileniz ile keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Bunun yanında dilerseniz tek başınıza da bu jakuzilerin keyfini çıkarabilirsiniz.


En çok tercih edilen jakuzi çeşitleri arasında yer alan çift kişilik jakuziler, sadece banyolar için değil aynı zamanda yatak odalarında da kullanılıyor. Özellikle çiftlerin tercih ettikleri bu model, kişilerin tercihine göre düz ya da oval olarak imal edilebilmektedir. Ayrıca çift kişilik olarak üretilen bu banyo ürünlerin kullanım alanları arasında oteller, spa ve spor salonları da yer almaktadır.


Çift kişilik jakuzilerin imal edilmelerinde en önemli ölçüt, kullanılacakları mekânlardır. Bu nedenle ölçüleri de değişiklik göstermektedir. Ancak en çok rağbet gören çift kişilik jakuzi ölçüleri ise; 140x140 cm, 150x150 cm, 170x120 cm, 175x120 cm, 185x110 cm, 185x120 cm, 190x150 cm, 195x165 cm ve 200x200 cm’dir.


Çift Kişilik Jakuzi Fiyatları


Çift kişilik jakuzi modelleri, kişilerin tercihlerine göre farklı malzemelerden ve farklı ölçülerde imal edilebilirler. Ancak en çok önerilen malzeme akrilik malzemedir. Çünkü bu malzeme diğerlerine göre çok daha hijyenik ve kullanışlı bir malzemedir. Ayrıca çok kolay bir şekilde temizlenebilir. İşte bu banyo ürünlerinin imalatı sırasında kullanılan malzemeler, jakuzi fiyatlarını etkilemektedir. Bunun yanında jakuzilere eklenen özellikler de fiyatların artmasına neden olur. Eğer siz de banyonuz için jakuzi satın almayı düşünüyorsanız, çift kişilik jakuzi fiyatlarını inceleyebilir, bütçenize ve banyonuza en uygun olanını tercih edebilirsiniz.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.