Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Çift Kişilik Jakuzi İle Evinizin Konforunda Spa Hizmeti

06-07-2022 16:41
Çift Kişilik Jakuzi İle Evinizin Konforunda Spa Hizmeti

Çift Kişilik Jakuzi İle Evinizin Konforunda Spa Hizmeti!

 

En çok sevilen ve sık tercih edilen jakuzi modelleriarasında yer alan çift kişilik jakuzi, ebeveyn banyolarının ve rahatını sevenlerin vazgeçilmezi!

 

 Çift kişilik jakuzi ürünleri, farklı çeşitlere uygun olarak farklı özellikler ile üretilebiliyor. Davetkar görüntüsü ve şıklığıyla kullanıldığı alanın estetik açıdan göz alıcı olmasını sağlarken sunduğu konfor ve kullanım kolaylığı ile banyo deneyimlerinizi en üst düzeye çıkaran çift kişilik jakuzi modelleri farklı boyut ve tasarımlarda üretilmektedir.

 

Çift kişilik jakuzilerde iki kişinin oturabileceği ya da uzanabileceği alanlar özel olarak tasarlanmaktadır. Bazı jakuzi modellerimizde oturma planı yan yana olacak şekilde tasarlanırken bazı jakuzi modellerinde karşılıklı oturma planı bulunmaktadır. Jakuzi içerisinde ayrılmış bölümlerde tasarlanan kişi sayısıyla doğru orantılı olarak jetler diğer bir deyişle su giriş-çıkış alanları bulunmaktadır. İnsan anatomisi göz önünde bulundurularak konumlandırılan bu jetler aynı anda iki kişiye hizmet eden kapasitesiyle huzurlu bir jakuzideneyimi yaşatmaktadır.


180x150 Çift Kişilik Jakuzi 

 

Neden Çift Kişilik Jakuzi Almalısınız?


 Boyut ve kapasite itibariyle standart tek kişilik jakuzi modellerinden daha geniş bir kullanım alanına sahip olan çift kişilik jakuziile evinizin konforunda huzurun kapılarını aralayabilirsiniz. Geniş haznesi ve iki kişilik planıyla sevdiklerinizle keyfini çıkarabileceğiniz bu ürün, gerek ebeveynlerin gerek ise yalnız yaşayanların en sık tercih ettiği jakuzi modelidir. Dilerseniz jakuzi keyfinizi tek başınıza dilediğiniz zaman ise misafiriniz ile çıkartabilirsiniz.


 Çift kişilik jakuzi seçiminde modeller arasında kalanlar için küçük ipuçları:


  •           Daha önce belirttiğimiz gibi çift kişilik jakuzi ürünlerinin oturma alanları yan yana ve karşılıklı olarak tasarlanmaktadır. Jakuzinin bol sohbetlisi makbuldür diyenleri buraya alalım!

  

Karşılıklı oturma planı ile tasarlanmış bu jakuzi modeli, göz göze gelmek isteyen, bol sohbetli bir jakuzi isteyen kullanıcılarımız için biçilmiş kaftan. Kahkahanız bol olsun!


  •           Ben yan yana olmak isterim! Hatta belki birlikte bir şeyler izleriz, yan yana oturmak daha iyidir diyenler de böyle buyurunuz:

 

Oturma planı yan yana olacak şekilde tasarlanmış bu modeller, birlikte bir şeyler izlemek, hiç ayrılmak istemeyen muhteşem ikililer için oldukça uygun.

 

Çeşit çeşit çift kişilik jakuzi modellerinden hangisi sizin için uygun gelin birlikte bakalım!

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.