Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Banyonuzu Yenilemek İstiyorsanız Nereden Başlamalısınız

25-02-2019 13:02
Banyonuzu Yenilemek İstiyorsanız Nereden Başlamalısınız

 

Banyonuzu Yenilemek İstiyorsanız Nereden Başlamalısınız?


Banyonuzu yenilemek istiyorsanız işe bir tema seçerek başlamanız gerekir. Country, modern ya da klasik bir eve sahipseniz, banyonuzda aynı tema içinde daha hoş görünecektir. Bu nedenle banyonuzda hangi dekorasyon tarzını kullanacağınıza karar vermeli ve bu doğrultuda bir tema belirlemelisiniz. Örneğin; banyonuzu modern dekorasyon ile dekore etmek istiyorsanız, beyaz ve mavi tonlarının yoğunluğunu kullanarak farklı bir tarz elde edebilirsiniz. Ayrıca siyah ve beyaz uyumu da banyolarda çok fazla karşımıza çıkan dekorasyon örneğidir. Son zamanlarda gri banyo dekorasyonları da oldukça revaçtadır. Bu yüzden banyonuzu yenileme işlemine istediğiniz temanın seçimi ve renkle başlamanızda fayda olacaktır.

 

Banyonuzda Hayatınızı Kolaylaştıracak Çözümler Kullanın


Banyonuzun hem şık hem de kullanışlı olmasını istiyorsanız, seçtiğiniz ekipmanların kalitesine dikkat etmeniz gerekmektedir. Örneğin, alacağınız bir jakuzi kalitesiz olduğunda banyonuzu güzelleştirmek yerine başınıza birçok iş açmış olacaksınız. Ancak kaliteli seçtiğiniz bir jakuzi gerek temizlik gerekse kullanım kolaylığı nedeniyle banyonuzun dekorasyon güzelliğine güzellik katacaktır. Aynı şekilde lavabo ve klozetinde jakuzi modelleriyle uyum içerisinde olmasına ve kullanışlı olmasına özen gösterilmelidir. Banyo içerisinde kullanacağınız banyo dolapları ise oldukça düzenli olmalıdır. Düzenin getirdiği şıklık banyolarda kendini en iyi şekilde göstermektedir.


Banyonuzdaki Aydınlatma Konusunda Yaratıcılığınızı Kullanın

 

Banyonuzu yenilemek istiyorsanız, aydınlatma konusunu da göz önünde bulundurmanız gerekecektir. Bunun nedeni ise banyonun az ışık alan bir yer olmasıdır. Banyonuzda ne kadar doğru bir ışık kullanırsanız, banyonuz o kadar geniş ve ferah görünecektir. Örneğin; banyo aplikleri jakuzi modelleri ile uyumlu seçildiğinde ve direk jakuzinin üzerine yerleştirildiğinde çok şık bir görüntü sağlamaktadır. Aynı zamanda banyonuzda tavan aydınlatması kullandığınızda da jakuziniz için farklı aydınlatma modelleri seçebilirsiniz. Bu demek oluyor ki, banyonuzda birden fazla aydınlatma seçeneği kullanmakta özgürsünüz.


Banyonuzdaki Prizleri Gizleyin


Banyonuzu yenilerken yenilemeniz gereken bir diğer önemli detay ise prizlerdir. Kablolar evinizin her yerini olduğu gibi banyonuzu da çok dağınık göstereceğinden gizli prizler kullanmanız bu sorunun önüne geçecektir. Ayrıca gizli priz kullanımı küçük çocukların güvenliği açısından da oldukça önemlidir. Kullandığınız herhangi bir elektrikli ürünü banyoda sürekli prizde bırakmamaya özen göstermeniz de olası riskleri ortadan kaldıracaktır.

 

Banyonuzda Bir Diğer Önemli Detay Aksesuar Seçimidir


Banyonuzu yenilerken dikkat etmeniz gereken bir diğer husus ise aksesuar seçimidir. Banyonuzda tercih edeceğiniz aksesuarların her biri banyonuz ile uyum içerisinde olmalıdır. Örneğin; dolaplarınızı ahşap bir model seçecekseniz, banyo aksesuarlarınızı da ahşap modeller arasından seçmeniz daha E-estetik duracaktır. Ancak fark yaratacağını düşündüğünüz herhangi bir banyo aksesuarlarını da kullanabilirsiniz. Bu durumda da banyonuzda bulunan jakuzinin ahşap görünümlü jakuzi modelleri arasından seçilmiş olmalısın yeterli olacaktır. Banyonuzun şıklı daima evinize yansıyacaktır.


Jakuzi Fiyatları

 

Banyonuzu yenileme ihtiyacı duyuyorsanız, işe klasik duşa kabin modelinizi, jakuzi modellerinden biriyle değiştirerek başlayabilirsiniz. Sektörde geçirdiğimiz yılların deneyimi ve tecrübemiz ile banyolarınızda ya da yatak odalarınızda kullanacağınız kaliteli jakuzileri büyük bir titizlikle hazırlıyoruz. Dönemin getirdiği teknolojiden yararlanarak çeşit çeşit masaj tekniği ve SPA olanağı sunduğumuz jakuzi modellerimizde dilediğiniz boyutta işlem yapmaktayız. Fiyat konusuna gelince ise jakuzi fiyatları seçeceğiniz modele ve ölçülere göre değişim göstermektedir. Ayrıca banyonuzda ki zeminin durumu size olası bir ekstra maliyet çıkıp çıkmayacağını belirlemektedir. Toplu projelerinizde farklılık gösterecek olan jakuzi fiyatlarımız hakkında ayrıntılı bilgi almak için iletişim bilgilerimizden bizlere ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda sayfamızdan dilediğiniz boyutta ve modelde bulunan jakuzileri online olarak da hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz. Müşteri ilişkilerine önem veren firmamız 1996 yılından günümüze jakuzi konusunda Türkiye’nin Lider firmasıdır.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.