Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Banyonuzu Tasarruflu Hale Getirmek Hakkında İpuçları

07-11-2018 18:16

 

Banyonuzu Tasarruflu Hale Getirmek Hakkında İpuçları


Son dönemlerde gelen zamlarla beraber elektrik ve su faturaları artık insanların en çok sıkıntı çektiği ödemeler haline dönüşmesine sebep oldu. Bu sebepten ötürü tasarrufa gitmek zorunlu bir ihtiyaca dönüştü. Bunların içinde en önemlilerinden biriside banyo yaparken su kullanımını azaltmaya yönelik tasarruflar olacaktır. Banyo yapımı esnasında birçoğumuz çok zaman harcayarak, gereğinden fazla su tüketimi yapmaktayız. Bu zaman ve su harcaması doğal olarak bizlere faturalarda bir artık olarak geri dönmektedir. Sizde bu sıkıntılardan kurtulmak istiyorsanız işte size banyo yaparken tasarruf yapabileceğiniz birkaç önemli ipucu veriyoruz.


Banyo Yapımı Esnasında Yapılmaması Gerekenler


Evinizde jakuzi kullanmıyor ve yukarıdan akıtmalı sistemlerle banyo yapıyorsanız, suyunuzu durmadan açık bırakmayın. Sürekli açık bırakılan su yüzünden aslında ihtiyacınız olmayan suların tüketimini gerçekleştirmiş olacaksınız ve bu durum faturalarınıza yansıyacaktır. Çok sıcak suda banyo yapmayın. Sıcak su hem sağlığınız açısından zararlıdır hem de gereğinden fazla elektrik ve doğal gaz faturalarına sebebiyet verecektir. İnsanlar son dönemlerde banyo sürelerini gereğinden fazla uzun tutmaya başlamıştır. Müzik dinlemek ve telefon görüşmeleri yapmak gibi banyo dışında yapabileceğiniz alışkanlıklarınız sizin banyoda gereğinden fazla kalmanıza sebebiyet verecektir. Banyo saatiniz bir saatin üzerinde bir zaman aralığına kadar çıkıyorsa bu size hem gereksiz zaman harcattıracaktır hem de su faturasından tutunda elektrik ve doğal gaz faturanıza kadar birçok faturanıza olumsuz dönüşler sağlayacaktır.


Banyo Yaparken Tercih Ederek Tasarrufa Gideceğiniz İpuçları


Su, doğal gaz ve elektrik faturalarınız canınızı sıkmaya başladıysa ve gerçekten bir şeyler yapmaya karar verdiyseniz işte size birkaç ipucu. Banyonuzda nasıl tasarruf yapacağınıza dair bilgilere dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz.

 

Banyo sürenizi ihtiyacınıza göre belirleyin. Özellikle suyun üstten aktığı sistemlerde on beş dakikalık bir banyo sizin için en ideal banyo zamanıdır.


Akan su sistemleri yerine evinize göre belirleyeceğiniz jakuzi modelleri içinden beğendiğiniz bir jakuzi ile banyo yapabilir bu sayede isterseniz banyo sürenizi de arttırabilirsiniz.
Köpüklenme, keselenme ve şampuanlanma zamanlarında suyu kapatmayı unutmayın.
Farklı ihtiyaçlarınızı giderirken ve ya etek altı tıraşlarınız esnasında suyu kapatın.
Ilık suda banyo yapmaya kendinizi alıştırın.


Suyun ilk açıldığı anda suyunuz soğuk geliyorsa bir kova yardımıyla o suyu toplayın, başka ihtiyaçlarınız için kullanabilirsiniz.


Sizin için değerlendirdiğimiz birkaç tasarruf önerisi ile faturalarınızda göreceğiniz düşüş eminiz sizi çok mutlu edecektir. Özellikle evinize alacağınız bir jakuzi ile hem sağlığınıza hem faturalarınıza bir güzellik yapmış olacaksınız. Yaşam odası olacak olan banyonuzun temellerini bu şekilde daha rahat atabilirsiniz.


Firmamızdan Jakuzi Alımı Yapmak


Firmamız jakuzi satışı konusunda edindiği tecrübe birikimi sayesinde size birçok fırsat sunmak için ürün listesini oldukça geniş tutmaktadır. Her bütçeye uygun jakuzi mottosunu belirleyen firmamız bu sebeple jakuzi fiyatları konusunda da geniş bir yelpazeye sahiptir. Banyolarınızın hem modern bir hal almasını sağlamak hem de bir sağlık ünitesine çevirmek için sizde bütçenize uygun bir jakuzi seçebilirsiniz. Ücretsiz kurulum avantajı sayesinde Türkiye’nin her yerine profesyonel yetkili servis elemanları sayesinde sorunsuz bir kurulum yapan firmamız ayrıca ücretsiz bilgilendirme vererek size tamamen kullanıma hazır bir jakuzi teslim etmektedir. Müşteri memnuniyeti konusuna özen gösteren firma çalışanlarımız satış öncesi ve sonrası bilgilendirmeleriyle size kusursuz bir hizmet ve birinci sınıf bir kalite sunmaktadır. Sizde firmamızın bu imkanlarından yararlanmak için bizimle 24 saat boyunca istediğiniz her hangi bir zaman diliminde iletişim numaraları ve mail adresleri sayesinde ulaşabilirsiniz.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.