Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Banyonuzdaki Işık Sistemi Nasıl Olmalıdır

14-01-2019 18:23

 

Banyonuzdaki Işık Sistemi Nasıl Olmalıdır


Yorucu bir günü sıcacık bir banyo ile geride bırakırken, bunu kaliteli aydınlatmalar sayesinde daha rahatlatıcı hale getirebilirsiniz. Hem dekorasyon açısından hem de banyoların daha ferah ve lüks görünmesi açısından banyonuzdaki ışık sistemi çok önemlidir. Bu nedenle lavabo, makyaj aynası, küvet ya da jakuzi gibi farklı işlevlere sahip alanları için ayrı ışık sistemi kullanılmalıdır.

 

Banyonuzda Kullanabileceğiniz Işık Kaynakları


Evinizin en az ışık alan ve karanlık bölümü olan banyolarınızı tavana yerleştireceğiniz plafonyer veya sarkıt ile aydınlatabilirsiniz. Ancak bu genel aydınlatma, banyonuzun dinlendirici ve şık görünmesine tek başına yardımcı olmayacaktır. Genel ışık sisteminin yanı sıra duvar aplikleri ya da gömme spotlarla banyonuzun ışık sistemini destekleyebilirsiniz. Banyonun kullanım amacı ve zaman dilimine göre anahtardan ayarlanabilir ışık kaynakları ile hazırlanması dilediğiniz zaman aktif etmenize yardımcı olacaktır. Örneğin; akşam eve geldiğinizde yorgunluğunuzu atmak istiyorsunuz. Jakuzinizin tavan bölümüne yerleştirdiğiniz su geçirmez gömme spotların sarı ışık bölümünü aktif ederek daha dinlendirici ve yumuşak bir ortam hazırlayabilirsiniz. Gündüz ise ışık şiddetini biraz daha arttırarak ve tercihinize göre beyaz hale getirerek daha parlak ve yoğun bir jakuzi keyfi yaşayabilirsiniz.

 

Jakuzinizin Etrafını Saracağınız Yaratıcı Ortam Işığı


Banyonun loş bir havaya bürünmesini isteyenlerin ilk tercihi elbette ki LED aydınlatmalardır. Islak mekanlarda kullanılabilen, neme dayanıklı armatürler ya da LED aydınlatmaları zeminden süpürgelik boyunca yerleştirebilirsiniz. Jakuzi paneline geldiğinizde ise ince boşluklara LED aydınlatmaları yerleştirerek farklı odak noktaları yaratabilirsiniz. Şayet banyo duvarlarınızda küçük nişler bulunuyorsa, jakuzi, lavabo, duş ya da küvet bölümlerinizde farklı ortam ışığı kullanabilirsiniz. Böylece banyonuzun daha büyük ve birbirinden bağımsız durduğunu göreceksiniz. Ancak jakuzi modelleri ya da lavabo modellerine göre farklı ışık sistemlerini de tercih edebilirsiniz.

 

Jakuzi Modellerine Göre Banyo Aydınlatmaları


Sadece konfor ya da keyif amaçlı kullanılmayan jakuzi, kan dolaşımını hızlandırarak vücuttaki toksinlerin atılmasına yardımcı olmaktadır. Sinirlerin uyarılmasına yardımcı olan jakuziler vücutta oluşan ağrıların hafiflemesini sağlamaktadır. Kişilerin istekleri doğrultusunda farklı jakuzi modelleri hazırlanmaktadır. Kendi içerisinde düz jakuzi, oval jakuzi ve çift kişilik jakuzi modelleri olarak bilinmektedir. Spa ve masaj etkisi özelliklerine sahip jakuzi modellerinden banyonuza ve size en uygun olanı tercih edebilirsiniz. Dilediğiniz jakuziyi tercih ettikten sonra sıra aydınlatma seçimindedir. Jakuzinizin etrafını saran bir LED ya da tepeden spotlarla aydınlatabilirsiniz. Aydınlatma tamamen sizin seçiminize kalmıştır. Ancak oval jakuzilerde genellikle spot aydınlatmalar tercih edilmektedir.

 

Banyo Konforunuz İçin Mutlaka Jakuzi Tercih Edin!


Sıcacık suyun altında muhteşem masaj konforunu yaşamayı kim istemez ki? Yüksek konforu ve muhteşem görselliği ile banyonuza farklı bir hava katacak çeşit çeşit jakuziyle tanışmanızın tam zamanı! Her banyoya uyum sağlayabilen oval ve düz jakuzi fiyatları modellerine ve özelliklerine göre farklılık göstermektedir. Tek kişilik jakuziler çift kişiliklere kıyasla daha küçük olduğundan maliyeti de çift kişilik jakuzilere oranla daha düşüktür. Ayrıca yerden tasarruf etmenize de yardımcı olan tek kişilik jakuziler oldukça rağbet görmektedir. Keyifli vakit geçirmek, dinlenmek, masaj yaptırmak, rahatlamak ve günün tüm yorgunluğunu atmak istiyorsanız, küvetinizi jakuziyle değiştirmenizi öneririz. Hem banyonuzda hem de bedeniniz de büyük fark yaratan jakuzi modellerinden birini tercih ederek konforlu bir hayata adım atabilirsiniz. Doktorlar tarafından da önerilmeye başlanan jakuziler, masaj özelliğiyle hasta bölgelere de iyi gelmektedir. Her bütçeye uygun jakuzi modelleri hakkında bilgi sahibi olmak için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.