Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Banyonuzda Yer Edecek Alternatif Jakuzi Modelleri

26-04-2019 17:43

 

Banyonuzda Yer Edecek Alternatif Jakuzi Modelleri


Yapiesbanyo.com’da banyonuzda yer edecek alternatif jakuzi modellerine ulaşabilirsiniz. Temel olarak içinde bulunan delikli yapı sayesinde basınçlı hava ve tazyikli su püskürten jakuziler, bedeninize sıcak su ile birlikte masaj yapmaktadır. Hem sağlığınız için hem de keyifli anlar yaşayabileceğiniz anlar yaratan jakuzi modellerinden birini tercih ederek daha enerjik bir hayata merhaba diyebilirsiniz. Şayet küvetli bir banyoya sahipsiniz küvetinizi uygun bir jakuzi ile değiştirerek yaşam kalitenizi arttırabilirsiniz. Dışarıdan bakıldığında jakuzi her ne kadar lüks gibi görünse de her ev ve her banyo için tamamen bir ihtiyaçtır. Bu nedenle firmamızda her bütçeye uygun alternatif jakuzi modelleri bulunmaktadır. Bu nedenle SPA’ya ya da masaj etkinliklerine ekstra para harcamadan evinizde aynı konforu yaşayabilirsiniz. Bunların yanı sıra banyonuzun daha gösterişli bir hal almasına yardımcı olan alternatif jakuzi modelleri farklı forma tasarımları ile jakuzi seferleri kendine hayran bırakmaktadır.


Alternatif Jakuzi Modelleri Nasıl Tercih Edilir?


Her banyo tipine göre farklı jakuzi alternatifleri bulunmaktadır. Ebat, tasarım, çeşit ve jakuzi fiyatları gibi seçenekleri değerlendirerek jakuzi sahibi olabilirsiniz. Bunun yanı sıra kare, dikdörtgen, oval ya da yuvarlak şekillere sahip jakuziler de her banyoya uyum sağlayabilmekte ve kendi içerisinde geniş bir yelpazeye sahip olmaktadır. Tıpkı küvetler gibi yapıldıkları malzemelerde de çeşitlilik gösteren jakuzi modelleri, genel olarak 1. sınıf akrilik ya da seramik malzemeden üretilmektedir. Ancak jakuzilerin içinin kalitesi kadar dış görünüşü de önemlidir. Banyonuzda yer edecek alternatif jakuzi modelleri ve önerileri aşağıda sıralandığı gibidir.


Klasik Ve Mermer Kaplamalı Jakuzi Modelleri


Biraz önce de bahsettiğimiz gibi jakuzilerin üretildikleri malzeme kadar dış kısımlarındaki kaplamalarda müşteri tercihine göre çeşitlilik göstermektedir. Banyonuzun dekorasyonuna göre farklı kaplamalar tercih etmenize olanak sağlayan yapiesbanyo.com klasik tasarım tarzı jakuzilerde mermer kaplamalar tercihi sunmaktadır. Sütlü kahverenginde doğal mermer taşlarla döşenen bir banyoda aynı klasik tarza uyum gösterecek özel mermer desenli jakuziler üretmekteyiz. Ürettiğimiz ve kaplamasını yaptığımız her jakuzi modellerini ömür boyu sağlıklı bir şekilde kullanabilirsiniz.

 

Minimal Ve Yuvarlak Jakuzi Modelleri


Köşesiz tasarımlara sahip minimal ve yuvarlak jakuzi modelleri hemen her yaşam alanında farklı bir doku ve atmosfer yaratmaktadır. Kullanıldığı her alanda muhteşem bir görüntüye sahip olan köşesiz jakuzi modelleri gerek banyolarda gerekse yatak odalarında eşsiz bir romantik etki yaratmaktadır. Şayet yalın ve modern bir banyo dekorasyonuna sahipseniz, yuvarlak jakuzi modelleri arasından birini tercih edebilirsiniz. Ancak belirtmek isteriz ki yuvarlak jakuzi modelleri genellikle genişlik açısından oldukça büyük banyo ve diğer alanlarda tercih edilmektedir. Bu nedenle geniş bir kullanım alanına sahipseniz, yuvarlak çift kişilik jakuzimodellerini tercih edebilirsiniz.

 

Ahşap Kaplamalı Jakuzi Modelleri


Jakuzilerin etrafında kullanılan malzemeler de belirttiğimiz gibi banyonuzun dekorasyonuna ve sizin zevkinize göre çeşitlilik göstermektedir. Banyoda ahşap kullanımını sevenlerdeniz, jakuzinizin etrafını ahşap ile kapatabilir ve banyonuzun havasını değiştirebilirsiniz. Firmamızda kullandığımız ahşap malzemeler gelişen teknoloji sayesinde suya ve ısıya dayanıklıdır. Bu nedenle banyoda ahşap sevenlerdenseniz, tercih ettiğiniz jakuzinin çevresini dilediğiniz gibi ahşap kaplama ile dizayn edebilirsiniz.


Dar Alanlarda Kullanabileceğiniz Jakuzi Modelleri


Banyom küçük jakuzi kullanamam diye düşünmek kesinlikle doğru bir düşünce değildir. Çünkü dar alanlarda da jakuzi kullanabileceğiniz alternatif jakuzi modelleri üretilmektedir. Jakuzi ebatları oldukça değişkendir ve tamamen sizin banyonuza göre de üretilebilmektedir. Bu nedenle beğendiğiniz herhangi bir jakuzi modelini kendi banyonuzun köşesine göre özel olarak yaptırabilirsiniz. Küçük bir banyo için jakuzi seçiminde bulunurken tercihinizi kare ya da dikdörtgen bir tasarımdan yana kullanmanız banyonuzun olduğundan daha geniş görünmesini sağlayacaktır.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.