Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Banyonuzda Hoş Kokular Kullanın

25-07-2019 16:26
Banyonuzda Hoş Kokular Kullanın

 

Banyonuzda Hoş Kokular Kullanın


Banyo için temel temizliği sağladıktan sonra en önemli bir diğer konu banyonuzun nasıl koktuğudur.  Bir ev için oldukça hassas bir konu olan koku, özellikle banyolarda kendini göstermektedir. Eğer evinizin banyosu hoş kokmuyorsa kötü kokuyor anlamına gelebilir. Bu nedenle banyonuzun kokusunun sizin kontrolünüzde olduğundan emin olmanız önerilmektedir. Banyo kokusu tercih edilirken üzerine dikkatli bir şekilde düşünülmesi gerekmektedir. Seçtiğiniz banyo kokusunun hoş olması ve bunaltıcı olmaması gerekmektedir. Ayrıca banyo için güzel bir dekoratif obje olan banyo kokusunu tercih ederken banyonuzda bütünleşecek bir koku tercih etmeniz oldukça önemlidir.


Banyonuzun Güzel Kokması İçin Neler Yapılmalıdır?


Banyonuzun güzel kokması için temiz olması gerekir. Banyo yüzeyi için önerilen deterjanları kullanarak klozetten lavaboya ve jakuziye kadar banyonuzun her köşesini temizlenmelidir. Ancak bu işlemi uygularken kullanım talimatını okumanız ve kullandığınız malzemenin özelliğine dikkat edilmesi gerekmektedir. Şöyle ki, Yapies Banyo jakuzi temizliği sırasında sert deterjanlar ve bezler yerine yumuşak deterjanlar, sirke ve lif önermektedir. Ayrıca banyonuzu sık sık havalandırmanız güzel kokması için zemin hazırlayacaktır.

 

Banyonuzdaki Kötü Kokuyu Engellemek İçin Yapmanız Gerekenler


Banyonuzdaki Nemi Azaltın: Banyonuzu hoş bir koku yaratmak istiyorsanız, öncelikle bölgedeki nemi azaltmanız gerekmektedir. Banyonuzda ki kötü kokuyu azaltmak için jakuzinizin ya da duşa kabininizin içerisine pirinç, tebeşir ya da bitkisel kömür içeren objeler koyabilirsiniz. Örneğin; içi tamamen pirinçle doldurulmuş bir obje banyonuzda ki nemi hızlı bir şekilde çekmeye yardımcı olacaktır.


Havlularınızı Kurutun: Duş sonrasında kullanılan havlular zaman içerisinde korkmaya başlayacaktır. Bu nedenle havluları kullandıktan sonra nemli kalmayacak şekilde kurutmak oldukça önemlidir. Ayrıca havluların haftada en az bir kere değiştirilmesi sağlık açısından önerilmektedir.


Banyo Temizliğinde Sirke Kullanımı: Banyonuzda kötü bir koku varsa öncelikle kokunun kaynağını bulmanız gerekmektedir. Bunun için önce lavabo, klozet daha sonra jakuzi kontrol edilmelidir. Geldiği yer neresi güzel çözümü bulunmalıdır. Ayrıca banyo temizliği sırasında sirke kullanmak banyoda yaygın olarak görülen mantar ve küf küfün ortadan kalkmasına sağlayacaktır. Bu nedenle özellikle çift kişilik jakuzi temizliğini yaparken sirkeli su kullanmanız jetlerin de temizlenmesine yardımcı olacaktır.


Banyo Kokularınızı Kendiniz Yapın: Banyo korkularınızı mümkün oldukça kendiniz yapmayı deneyebilirsiniz. Bunun için kurutulmuş çiçek yapraklarını, portakal ve limon kabuğunu kullanabilirsiniz. Kendi hazırladığınız banyo kokusu hem daha sağlıklı hem de daha ekonomik olacaktır.


Banyonuzda Okyanus Ferahlığı


Şayet pozitif bir yapıya sahipseniz banyonuzda kullanacağınız okyanusun ferahlığı kokusu sizi dışarıya çıkarmak ve harekete geçirmek için ihtiyacınız olan şevki ve enerjiyi verecektir. Banyonuza serin mavi suların canlılığını hissettiren okyanus ferahlığı aroması, banyonuzun daima temiz kokmasını sağlayacaktır. Okyanus ferahlığını banyonuzun her yerinde hissetmek istiyorsanız, sabun ve duş jelinizi okyanus özlü seçebilirsiniz. Aynı zamanda banyolar için özel olarak satılan bambu okyanus kokularından da tercih edebilirsiniz. Her modern banyoya uyum sağlayan bir aromaya sahip olan okyanus ferahlığı özellikle mavi temalı banyoların atmosferi ile tamamlanmaktadır. Masmavi duvarları ve bembeyaz bir jakuzi modeli bulunan banyolarda okyanus ferahlığını doyasıya hissedebilirsiniz.


Dingin Bir Koku Arıyorsanız Gül Taçyaprağı Tam Size Göre


Banyonuzda lüksü yaşamak ve aynı zamanda rahat dingin bir atmosfer yaratmak istiyorsanız gül taçyaprağı aromalı kokular tam size göre diyebiliriz. Muhteşem aromaya sahip kokulu mumları jakuzi modelleri nin etrafına dizerek hem banyonuzun atmosferine hem de kokusunu baştan aşağı değiştirebilirsiniz. Ayrıca banyonuzu görsel açıdan da güçlendirmek istiyorsanız, bir kase dolusu gül taçyapraklarını ve kuru çiçekleri banyonuzda sergileyebilirsiniz.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.