Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Banyomu Nasıl Güzelleştirebilirim

22-02-2019 13:53
Banyomu Nasıl Güzelleştirebilirim

 

Banyomu Nasıl Güzelleştirebilirim?


Günün yorgunluğunu ve stresine üzerinizden atabileceğiniz mucizevi bir yer olan banyolarınız en doğal terapi alanlarıdır. Geçtiğimiz yıllarda yapılan bir araştırmaya göre güzel, düzenli ve temiz bir banyoya sahip olan bireyler daha dingin ve huzurlu bir hayat yaşamaktadır. Bu nedenle banyonuzu nasıl güzelleştirebilirim sorusunun cevabı tamamen sizin zevkinize kalmıştır. Son zamanlarda karşımıza çıkan banyo dekorasyonu fikirlerinde genellikle yöresel ve kültürel etkenler bulunmaktadır. Özellikle mat ve cansız renkler banyolarda tercih edilmemelidir. Bunun yerine canlı renkler ve bu renkleri uyumlu tulumlar kullanılmalıdır. Banyoda kullanılan renk seçimi size huzur verecek en önemli unsurdur. Bu nedenle renk bütünlüğüne dikkat etmeniz önerilir.


Estetik Banyo Mobilyaları


Eski bir banyoya sahipseniz ya da banyonuzu güzelleştirmek istiyorsanız, banyo mobilyalarınızı değiştirerek ilk adımı atabilirsiniz. Estetik açıdan görsel özelliklere sahip banyo mobilyaları seçerek banyonuzun atmosferine bir anda değiştirebilirsiniz. Örneğin; banyo mobilyalarında beyaz rengi tercih edebilir ve biraz ahşap desteği katarak kusursuz bir banyo hazırlayabilirsiniz. Yeni üretilmeye başlanan değişik geometrik desenlerle özel hazırlanan banyo mobilyaları başlı başına banyonuzun havasını değiştirmeye yetecektir. Ayrıca banyonuzda kullanacağınız jakuzi ile mobilyaların uyumu dillere destan bir banyo için en önemli ayrıntıdır.

 

Banyonuzda Ahşap Desenler


Banyonuzu güzelleştirirken ahşap kullandığınızda banyonuzun havasına doğallık kazandırmış olursunuz. Ferah bir banyo görünümü kazandıran ahşap detaylı banyolar, estetik açısından da hoş görülmektedir. Pozitif bir iç mekana sahip olmak adına jakuzi modelleri arasından ahşap kaplama olarak özel üretilenler seçilmelidir. Ahşap detaylarla zenginleştirilmiş jakuziler banyonuzun hem havasını hem de görüntüsünü büyük bir ölçüde değiştirecektir. Ferah bir banyo elde ettiğiniz da bu ferahlık tüm evinize saracaktır.


Doğru Küvet Modeli


Banyo içerisinde kullanacağınız jakuzi modelini seçerken dikkat etmeniz gereken çok önemli iki detay vardır. Bunlardan birincisi jakuzinin boyutlarının banyo boyutlarıyla uyum ve orantılı olup olmamasıdır. Aksi durumda küçük bir banyo içerisinde çok büyük bir jakuzi modelinin bulunması banyonuzun olduğundan daha sıkışık görünmesine neden olacaktır. Bu nedenle jakuzi boyutunuzla banyo boyutunuz doğru orantılı olmalıdır. Bilmeniz gereken ikinci detay ise jakuzinizin geometrisi ve şeklidir. Estetik bir tasarıma ve geometriye sahip herhangi bir jakuzi, mükemmel bir banyo deneyimi yaşamanızı sağlayacaktır. Bütçenizin durumuna göre farklı tasarımlar ve renk seçenekleri ne ulaşabileceğiniz jakuzi modellerine sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

 

Duvar Dekorasyonu


Evin diğer odalarında olduğu gibi banyo içerisindeki duvar dekorasyonunda güzelleştirme konusunda büyük bir önemi vardır. Huzur dolu bir banyoya sahip olmak için duvar detayına önem vermeniz oldukça önemlidir. Sadece fayans ve seramiklerin kullanıldığı bir banyo duvarını tercih edilebilirken aynı zamanda farklı desenlerde duvar kağıtları da tercih edilebilir. Birbiriyle uyum içerisinde hazırlanan banyonuzun duvar dekorasyonu üzerine sevdiğiniz tabloların yer alması da size huzur verecektir. Pozitif etkisi yüksek bir banyo her zaman sizin güne zinde başlamanıza ve daima rahatlamanıza yardımcı olacaktır.


Jakuzi Hakkında


Bilindiği üzere jakuzilerin birçok modeli ve özellikleri bulunmaktadır. Jakuziler genellikle çift kişilik ya da tek kişilik üretilmektedir. Jakuzinin boyutunun seçimi tamamen müşterilerimizin ihtiyacı ve banyolarının boyutuna bağlıdır. Bu nedenle en küçük ölçüden en büyük ölçüye kadar birçok ürün sunmaktayız. Geniş ürün yelpazesine sahip olduğumuz firmamızda her bütçeye uygun jakuzi fiyatları bulunmaktadır. SPA etkisi yaratan jakuzi modelleri ve oval lüks jakuzi modelleri son dönemin en trend ürünleridir. Sizde en kısa sürede bir jakuzi sahibi olmak için bizimle irtibata geçebilirsiniz. Uzman kadromuz ile birlikte en kısa sürede jakuzini hazırlayıp kurulumunu gerçekleştirmekteyiz.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.