Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Banyoma Jakuzi Yaptırmak İstiyorum

03-04-2019 17:15

 

Banyoma Jakuzi Yaptırmak İstiyorum


Eskiden evlerde yer alan küvetlerin yerini zamanla jakuziler almaktadır. Jakuzi modelleri küvete göre hem aynı işlevi yapmakta hem de basınçlı su etkisi ile vücuda masaj yapmaktadır. Böylece günün tüm yorgunluğunu atmanıza ve daha enerjik olmanıza yardımcı olan jakuzi daha çok tercih edilmeye başlanmıştır. Piyasada bir çok jakuzi modeli ve çeşidi bulunmaktadır. Ancak önemli olan sizin hangi jakuzi modeline ihtiyacınız olduğudur. Örneğin; bazı jakuziler sadece basınçlı su fışkırtarak sizin keyif almanızı önemserken, bazı jakuziler masaj yoğunluklu olarak üretilmiştir. Bu nedenle hangi jakuzi türüne ihtiyacınız olduğuna tamamen sizin karar vermeniz gerekmektedir. Kişiye özel jakuzi dizayn ettiğimiz yapiesbanyo.com’da çok çeşitli ebatlarda ve fiyatlardajakuzi modelleri bulunmaktadır.


Şekil olarak da farklı formlarda hazırlayabildiğimiz jakuzi modellerini dilediğiniz hammaddeden üretebilmekteyiz. İki sistem üzerine oturttuğumuz jakuzi modelleri, compact sistem ya da hidromasaj sistem olarak ikiye ayrılmaktadır. Compact sistemler bilinen duşa kabin sistemine benzemektedir. Standart duşa kabinlerden farklı olarak motorludur. Hidromasaj sistem ise o genel olarak bilinen küvet modellerindendir. Bu sisteminde farkı motorlu olmasıdır, ancak hidromasaj sistem jakuziler, küvete oranla daha yüksek olmakta ve daha çok su almaktadır. Bunun yanı sıra içerisindeki masaj özellikleri ve suyu alıp ısıtması tekrar içeriye basınçlı bir şekilde vermesi ile muhteşem anlar yaşamanızı sağlamaktadır. Bu nedenle "Banyoma jakuzi yaptırmak istiyorum” diyorsanız, öncelikle istediğiniz jakuzi modeline karar vermeniz gerekmektedir.

 

Jakuzi Çeşitlerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler


Banyonuza jakuzi yaptırmak istiyorsanız, bir takım maddelere dikkat etmeniz gerekir. Bunlardan birinci elbette ki ana su girişinizde tazyik önleyici bulunmasıdır. Bu sistemin bulunmaması jakuzi sistemine zarar verebilmektedir. Bir diğer madde ise elektrik ve su tesisatının hazır durumda olmasıdır. Jakuzi montajı yapılmadan önce ürünün yerleştirileceği yerin su ve elektrik tesisatının bitmiş olması gerekmektedir. Aynı zamanda elektronik sistemler kullanım sonrasında kapalı tutulmalıdır. Dikkat edilmesi gereken diğer madde ise jakuzinin içerisindeki su seviyesidir. Şayet jakuzinin içerisinde yeterli seviyede su yoksa çalıştırılmaması gerekmektedir. Yani jakuzinin içerisindeki su seviyesinin emiş süzgecinin en az 2 cm üzerine çıkması gerekmektedir.

 

Sırt jetlerinin delikleri ve tepe tuşları belirli aralıklarla temizlenmelidir. Compact sırt jetlerinin delikleri ve tepe tuşu kireç ve kir nedeniyle tıkanabilmektedir. Bu gibi durumlarda deliklerin zaman zaman bir iğne ya da tığ yardımıyla kontrol edilmesi gerekmektedir. Şayet fazla tıkanıklık gözleniyorsa, acilen temizlenmesi ve iyice durulanması gerekir. Tek ya da çift kişilik jakuzi modellerinizi temizliğinde ise sıvı deterjan kullanmaya özen göstermeniz gerekir. Bunun nedeni ise jakuzinin hem hammaddesi hem de kullanım sırasında sağlık sorunları yaşamamanızdır.

 

Jakuzi Fiyatları


İnternette jakuzi fiyatları araştırması yaptığınızda karşınıza birbirinden farklı fiyatlandırmalar çıkacaktır. Bu fiyatların hangisinin size uygun olduğuna kadar vermek yerine önce firmada karar kılmanız gerekmektedir. Çünkü güvenilir olmayan bir firmadan aldığınız uygun fiyatlı jakuzi, henüz kullanmaya başlamadan sorunlar çıkarmaya başlayabilir.


Yapiesbanyo.com adresini incelediğinizde firmamızın ne kadar kaliteli ve alanında öncü olduğunu göreceksiniz.  Uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunan firmamızda aradığınız tüm jakuzi modellerine ulaşabilirsiniz. Banyonuz için en uygun jakuzilere sahip olabileceğiniz firmamızda, oval, kare ya da dikdörtgen jakuzi tercihinde bulunabilirsiniz. Aynı zamanda istediğiniz boyutta özel olarak hazırlayabileceğimiz jakuzilerinizi dilediğiniz renk seçeneklerinde hazırlamaktayız. Jakuziyle ilgili merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim adreslerimizden bizlere ulaşabilirsiniz.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.