Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Banyo Yenilemek Ne Kadara Mal Olur

20-02-2019 13:31
Banyo Yenilemek Ne Kadara Mal Olur

 

Banyo Yenilemek Ne Kadara Mal Olur?

Günün stres ve yorgunluğunu üzerinizden atabileceğiniz en güzel alan elbette ki banyodur. Banyonuzun konforlu ve kullanışlı olması banyonuzda geçireceğiniz keyifli anlar için oldukça önemlidir. Ayrıca bilindiği üzere banyo sağlık açısından da oldukça önemlidir. Ancak eski bir banyoya sahipseniz ve banyonuzu yenilemek istiyorsanız banyonuzda yer almasını istediğiniz ana malzemeler ve jakuzi gibi ekipmanların fiyat araştırmasını yapmanız gerekmektedir. Bu aşamada unutmamanız gereken en önemli detay banyonuzun dekorasyonunun güzel bir ahenk içinde olması gerektiğidir.

Yeni Banyo Fiyatları

Banyonuzu büyütmek ya da yenilemek mi istiyorsunuz? Henüz bir araştırmaya başlamadıysanız en iyi teklifi ve önerileri sayfamızdan bulabilirsiniz. Şayet banyonuzu büyütmek istiyorsanız iyi bir mimarla anlaşmanız doğru proje çizimi için oldukça önemlidir. Ayrıca anlaştığınız mimar istediğiniz dekorasyon konusunda da size yardımcı olacaktır. Ama sadece banyonuzu yenilemek istiyorsanız, bu işlemi tek bir yere yaptırmak yerine farklı farklı teklifler alarak kendinizde bir kombin oluşturabilirsiniz. Bu konuda en gerçekçi ve doğru malzemeleri seçiminiz için size yardımcı olmaktayız.

Banyo fiyatları banyonuzda bulunmasını istediğiniz özelliklere göre değişmektedir. Örneğin; standart bir banyo ile lüks ve özel bir banyo arasında bir miktar fark olacaktır. Standart bir banyo 30 Bin ile 50 bin TL arasında yapılırken lüks bir banyonun yenileme işlemi 50 bin ile 100 bin TL arasında değişmektedir. Ancak özel bir banyo olarak bilinen içerisinde SPA ve masaj özellikli jakuzi bulunan yeni banyolar 100 bin ile 150 bin TL arasında değişecektir. Ancak bu fiyatlar sadece birer ortalamadır. Bu nedenle özellikle yapı ve tesisat malzemesi konusunda bilgi sahibi olmanız maliyetin azalmasına yardımcı olacaktır. Standart ya da lüks bir banyoya jakuzi modelleri arasından birini seçerek daha az maliyetle özel bir banyo hazırlayabilirsiniz.

Banyo Yenilerken Bütçe Hesaplaması

Banyonuzu yenilerken edindiğiniz birim maliyetleri banyonuz için yapacağınız harcamaların sadece %40’ını etkilemektedir. Bu nedenle banyo yenilemek ne kadara mal olur diye araştırma yapan bir kişi en doğru cevaba asla ulaşamamaktadır. Bunun nedeni ise değiştirilecek banyonun ısı ve sızdırmazlık yalıtımı, su tesisatı ve elektrik tesisatı, banyonun özelliğine uygun şekil ve standart da yapılmış olup olmamasıdır.

Oluşabilecek bu maliyetleri göz ardı etmeniz, banyo yenileme işleminizin yarıda kalmasına neden olabilmektedir. Bu maliyetleri ucuza çekmek isteyen bazı yerler kalitesiz malzeme kullanmaktadır. Bu da ileride hiç hesaplanmamış bir sorunu ve beraberinde yeni bir maliyeti doğuracaktır.

 

Banyo Yenilerken Oluşacak Maliyet Listesi

Kurulum ve işçilik maliyetlerinin yanı sıra banyonuzu baştan aşağı yenilemek istiyorsanız, aşağıda yer alan listedeki ürünlerin fiyatları hakkında bilgi sahibi olmanız gerekir. Ayrıca temin edeceğiniz ürünlerin sınıfı yani kalitesi de bu maliyeti oldukça etkileyecektir.

Banyo için temel malzemeler (Jakuzi, lavabo, klozet vb.) hakkında fiyat sahibi olmalı ve planlamanızı ona göre yapmalısınız. Örneğin; iletişim adreslerimizden bize ulaşarak jakuzi fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

 

Dekoratif Malzemeler ( Banyo seti, deterjan kuruları, banyo dolapları, yer karoları, havlular,  diş fırçalığı, diş macunu koyma kutusu, sıvı el sabunluğu, katı sabunluk, klozet kovası, klozet temizleme fırçalığı vb.) hakkında fiyat bilgisi edinmelisiniz.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.