Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Banyo Yapmayı Şarkı Söyleyerek Keyifli Hale Getirin

08-08-2019 19:05
Banyo Yapmayı Şarkı Söyleyerek Keyifli Hale Getirin

 

Banyo Yapmayı Şarkı Söyleyerek Keyifli Hale Getirin


İnsanların yaptığı birbirinden ilginç şeylerden bir diğeri de banyoda müzik dinlemek ve şarkı söylemektir. Uzmanlara göre banyoda şarkı söylemek sadece eğlence için yapılan bir eylem değildir. Özellikle rahatlatıcı bir faaliyet olarak bilinen banyoda şarkı söyleme kişilerin, stres düzeyinin diğerlerinden daha düşük olduğunu göstermektedir. Banyo sırasında şarkı söyleyen ya da müzik dinleyen bireylerin stres seviyelerinin ve kalp sağlığının daha iyi oldu bilinmektedir. İnsanın kendiyle baş başa kaldığı nadir yerlerden biri olarak bilinen duşta avazın çıktığı kadar Şarkı söyleyebilir ve kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Hele bir de jakuzikeyfinize şarkı ile taçlandırıyorsanız keyfinize diyecek yoktur.

 

Banyoda Kendini Stüdyoda Gibi Hissedin

 

Bilim adamları jakuzi içerisinde şarkı söylemenin mutluluktan kaynaklandı kanısına varmıştır. Banyoda bulunan fayansların sesi geçirmeyen özelliğe sahip olması da kişilerin öz güvenini artmasına sebep olmaktadır. Bu nedenle herkes banyoda kendini assolist gibi hissetmektedir. Ayrıca fayansların sesi geri yansıtarak güçlü ve daha yüksek bir ses çıkarmanıza yardımcı olması da banyoda şarkı söyleme isteğini artırmaktadır. Banyoda söylediğiniz şarkılar tıpkı bir profesyonel stüdyodaymış gibi yüksek çıkacağından kendinizi sürekli banyoda şarkı söylerken bulabilirsin. Şimdi kendinizi jakuzinin içinde hayal edin tercih ettiğiniz jakuzi modelleri her ne olursa olsun elinize duş başlığını alın ve hemen şarkı söylemeye başlayın. Çoğu insanın kullandığı gibi duş başlığını mikrofon olarak kullanmanın size de çok iyi geldiğini göreceksiniz. Bu da banyo keyfinize keyfe indirmenize yardımcı olacaktır. Yüksek sesle ve coşkuyla en sevdiğiniz şarkıyı söylemeye başlayarak jakuzi keyfinizi konser havasına çevirebilirsiniz.

 

Banyoda Sakin Müzikler Dinleyin


Banyoda şarkı söylemek kadar müzik dinlemek de oldukça rahatlatıcı bir aktivitedir. Bu nedenle birçok SPA merkezinde masaj işlemi uygulanırken dinlendiren sakin müzikler tercih edilmektedir. Ancak siz evinizden ruh halinize uygun sakin ya da hareketli müzikler tercih ederek banyo keyfinizi daha kaliteli hale getirebilirsiniz. Banyoda sakin müzik dinlemek ruhunuzu dinlendirirken hareketli, canlı bir müzik dinlemeniz fazla enerjinizi atmanıza yardımcı olacaktır. Örneğin; yoğun ve yorucu geçen bir günün ardından jakuzi modelinizi ılık bir suyla doldurun. Suyun içine hoş kokulu bir esans ya da köpük karıştırarak banyonuzu daha hoş bir hale getirebilirsiniz. Ardından banyonuzun ışıklarını kapatarak etrafa birkaç küçük mum yakarak loş bir ortam elde edin. Sakin hatta mümkünse sözsüz bir müzik açın. Ardından kendinizi jakuzinin eşsiz masaj özelliğinin içine bırakın. Vücudumuzdaki tüm hücrelerin stres ve gerginlikten bir anda arındığını hissedeceksiniz. Bu zevki iki katına çıkarmak istiyorsanız, çift kişilik jakuzi modelleri tam size göre.

 

Banyoda Şarkı Söylemenin Faydaları


Banyoda şarkı söylemenin bilinen ve bilinmeyen birçok faydası mevcuttur. Bunlardan ilki ve en önemlisi solunum faaliyetlerini düzenlemesi gelmektedir. Ayrıca sık sık şarkı söyleyen kişilerin tükürüğünde üst solunum yolu enfeksiyonuna karşı önemli bir rolü olan proteinlerde artış görülmektedir. Bu da üst solunum yolu enfeksiyonuna karşı bir nevi koruma niteliğindedir.


Banyoda şarkı söylemenin bir diğer faydası ise kalbedir. Kandaki oksijen miktarının artmasına yardımcı olan banyoda şarkı söyleme eylemi olası kalp damar hastalıklarının gelişmesini engellemektedir. En bilindik faydaları ise elbette ki öfke kontrolü, stresten uzaklaşma ve hafızadır. Bu nedenle jakuzi keyfinizi sevdiğiniz şarkılarla güzelleştirebilirsiniz. 

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.