Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Banyo Kültürünüzü Tamamen Değiştirecek Jakuzi Önerileri

13-10-2018 15:02

 

Banyo Kültürünüzü Tamamen Değiştirecek Jakuzi Önerileri


Banyo insanın sadece bedeninin değil aynı zamanda ruhani bir temizlik yaptığı, dünyanın en saf maddesi olarak betimlenen suyla madden ve manevi olarak arınmamızı sağladığımız ve tarihin başlangıcından beri bu amaç için kullanılan bir ortamdır. İlk çağlardan beri su kutsal sayılmış birçok dini ritüellerin ana maddesi olmuştur vaftiz, ganj nehrinin kutsal sayılan sularında yıkanmak ve son olarak abdest gibi ibadetler ile vücudu arındırmak insanlığın en önem verdiği yaşam döngüsü olmuştur. Banyo kültürü tarih boyu, antik yunanların stabia hamamından, eski Roma İmparatorluğuna bağlı şehirlere uygulanan balnea isimli yıkama odalarına, yıkanma teknelerinden, ibrik ve leğen sisteminden, uzak doğuda kullanılan saunalarından ve Türk hamamlarına kadar çeşitli gelişimler göstermiş ve atık su sisteminin bulunmasıyla beraber günümüzde kullanılan modern ev banyolarına haline gelmiştir. Bunca zaman boyunca uzun uzun değişim gösteren ve en önemli gereksinim sonucu evlerde modernliğin ve lüksün bir göstergesi olarak evlerimizde sergilenmeye başlamıştır.


Banyo için lavabo, duş ve tuvalet önemli olarak görülmekle beraber asıl göz dolduracak ve prestij sembolü olarak kullanılacak ürün şüphesiz ki jakuzi olarak belirtilir. Ortaçağ’ın yıkama teknelerin, Uzakdoğu spasının birleştirilmiş olan jakuziler sadece temizlik için değil masaj ve minerallerle zenginleştirilmiş kokulu sular sayesinde huzuru ve dinlenmeyi de sağlayarak sizi rahatlatmaktadır.


Bu bir birinden harika Jakuzi önerilerimizle göz kamaştıracak banyolara ulaşacaksınız.


Yüksek Tavan Banyolara Uygun Jakuziler


Özellikle yüksek tavanlı ve ferah banyoların çizim tasarımı için önerdiğimiz yüksek kare çift kişilik jakuziler tamda aradığınız lüksü size verecektir. Turuncu renklerin hakim olduğu banyonuzda siyah beyaz retro yer seramikleri ve ona uygun jakuzi kaplamasıyla banyonuz gerçekten göz dolduran bir hal alabilir. Çift kişilik ve lüks jakuzi modellerimizi sitemizden inceleyebilirsiniz.


Göz Alan Banyoların Vazgeçilmezi Jakuziler


Jakuzi sadece görüntü güzelliği bakımından değil sağlık açısından da tercih edilen bir üründür. Yorgunluğu gideren, kasılma sıkıntılarınızı çözebilen ve tutulmaları tedavi edebilen masaj özelliğinin yanı sıra endorfin salgılanmasını tetikleyerek stresi azaltmaktadır. Esneklik kazandırıp vücudunuzun sıkılaşmasına yardımcı olan jakuzi seansları, çeşitli mineral ve inhalasyon içeren sağlık paketlerini de uygulamanıza imkan vermektedir. Geniş ve fazla sayıda basınç alanları olan jakuzi modelleri sayesinde evinizde en güzel spa seanslarını yapmanız için ideal seçenek olacaktır.


Oval Kesim Jakuziler


Tüm günün iş yorgunluğu üzerinizde ve akşam evinize dönüş yaptınız, sıcak bir duşla dinlenip kendinize gelmeye ihtiyaç duyduğunuz halde ayakta kalıp gereğinden fazla yorulmayı istemiyorsunuz ayrıca masaj yaptırmak, güzel kokular ve orta ısıda bir su size çekici gelmeye başladı  işte o zaman bilmeniz gereken tek şey bu aradıklarınızın hepsini size sadece bir jakuzi verebilir.  Jakuziler basınçlı su yardımıyla vücuda masaj uygulayan banyo aracıdır. Hidroterapi mantığıyla basınçlı suyun size olan teması ile dolaşımı hızlandırıp, kasları gevşetip tüm vücudunuzu rahatlatma mantığına dayanmaktadır. En çok tercih edilen Oval kesim jakuziler sauna keyfini yaşamanın en kolay yoludur. Jakuzi fiyatları artan talep üzerine düşmekte ve bu sayede artık her evde görülür olmaya başlamıştır.


Dikdörtgen Kesim Jakuziler


Mütevazı görünümü ve standartlaşan yapısıyla en çok tercih edilen bu modeller tek kişilik evlerin ve küçük banyoların vazgeçilmezi olmuşlardır. Kullanışlı yapısı ve şık tasarımlarıyla fark yaratan model jakuzi keyfini tüm evlere uygulama şansı verdiği için tarafımızca da çok önerilmektedir.


Bu ve benzeri daha birçok modeli web sitemizden inceleyebilir, profesyonel ekibimize danışarak evinize en uygun jakuziyi daha rahat bulabilirsiniz.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.