Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Banyo Havlusu Seçerken Bunlara Dikkat Edin

07-01-2020 14:22
Banyo Havlusu Seçerken Bunlara Dikkat Edin

 

Banyo Havlusu Seçerken Bunlara Dikkat Edin


Sıcak ve dinlendirici bir duş sonrasında, vücudunuzu kurulamak için havluya ihtiyaç duyarsanız. Ancak kullandığınız havlunun da belirli özelliklere sahip olması ve ihtiyaçlarınızı karşılaması gerekmektedir. Hem jakuzi hem de banyo için banyo havlusu kullanmanız gerekir. Çift Kişilik Jakuzi ve Jakuzi fiyatları ve modelleri ile ilgili araştırma yaparak, doğru ürünlere ulaşabilirsiniz.

 

Havlu Seçimi


Havlu seçerken ilk olarak boyuta ve ağırlığa dikkat etmeniz gerekmektedir. İçerisinde GSM ölçüsünün düşük olduğu havlular kolay bir şekilde yıpranmaktadır. Bu sebeple de bu ürünlerin fiyatları çok daha uygundur. Bu da bu tür ürünlerin neden bu kadar çok tercih edildiğini ön plana koymaktadır.

 

Kaliteli havlular tercih edildiğinde, fiyatlar biraz daha yüksek olabilmektedir. Ancak bu ürünler sizlere uzun vadede yetecektir. Çünkü havlular her gün her an kullanılan ürünlerdir. Bu sebeple, vücudumuz ile temas ettirdiğimiz ürünlerin kaliteli olması çok önemlidir.

 

Bunun dışında, havlunun emici olması gerekmektedir. İyi bir banyo havlusu emici olmalıdır. İyi olan bir havlular kalın, yumuşak ve emici özelliklerinin olması gerekmektedir. Sert olan havlular ince olur. Kurularken de vücudu yıpratabilir.

 

Koton Banyo Havluları


Banyolarda emicilik bakımından kullanılması gereken havluların başında koton havlular gelmektedir. Koton havlular sadece el için değil, aynı zaman yüz ve vücut için de son derece önemlidir. Yumuşak bir yapısı olan bu havluların mikrofiber özelliği bulunmaktadır. Bu havlunun özelliği ise çok yumuşak olmasıdır. Kaliteli koton havluları içerisinde Brezilya ve Mısır pamuklarının olması gerekmektedir.


Keten Banyo Havluları


Yüksek su emiciliği olan bir diğer ürün, keten havlulardır. Banyo havlusu olarak da kullanılan bu ürünler, doğru tercih olacaktır. Sık dokumalı olan bu ürünler, yumuşaktır. Vücut kurulanmasında kullanıldığında vücuda adeta bir masaj niteliğinde olacaktır.

 

Jakuzilerde de Havlu Tercihi Önemli Midir?


Aslında banyo da jakuzi de kişiler için aynı amacı taşımaktadır. Jakuziden çıktığınızda da vücudunuzu kurulama ihtiyacı hissedersiniz. Bunun için doğru havlu tercih etmeniz yararınıza olacaktır.

 

Eğer evinizde banyo değil de jakuzi kullanmak istiyorsanız jakuzi modelleri konusunda Türkiye’nin en iyi markası yapiesbanyo.com sitesinden ürünleri inceleyebilirsiniz. Tercih edeceğiniz doğru jakuzi, normal banyodan daha fazla verim almanızı sağlayacaktır.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.