Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Banyo Dekorasyonu Nasıl Olmalıdır

19-02-2019 11:45

 

Banyo Dekorasyonu Nasıl Olmalıdır?


Güzel bir banyo dekorasyonu yapmak istiyorsanız, asla sıkılmayacağınızı düşündüğünüz renklerle yola koyulmalısınız. Çünkü banyo evin en çok kullanılan alanlarından birisidir. Bu nedenle banyonuza her girdiğiniz an kendinizi iyi hissetmeniz gerekmektedir. Bilinenin aksine banyo dekorasyonu evin diğer alanlarına nazaran daha az bütçe ile yapılmaktadır. Ancak banyo dekorasyonu için ayırdığınız bütçeyi doğru ve etkili bir biçimde kullanmanız gerekmektedir. Bahsedeceğimiz banyo dekorasyonu örnekleri ile banyolarınızı renklendirerek eğlenceli hale getirebilirsiniz. Üstelik kullanacağınız jakuzi ile banyonuza eşsiz bir güzellik katabilirsiniz.


Banyo dekorasyonunun olmazsa olmazları şu şekildedir;


Banyonuzun bir duvarında ya da jakuzinin olduğu bölümde doğal taşlar ya da taş görünümlü dekoratif paneller kullanabilirsiniz. Suya ve neme dayanıklı olan bu paneller banyonuzda şık bir görüntü elde etmenize yardımcı olacaktır.


Lavabo seçiminde ise yine doğal taşlar kullanabilirsiniz. Ayrıca son dönemlerin trendi olan çanak lavabolar banyonuzda doğal bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır. Bununla birlikte banyonuzda bulunan klozet, lavabonuzla bir bütün halinde olmalıdır. Jakuzi modelleri arasında tercih yaparken ise yine bu uyuma dikkat etmeniz gerekmektedir.


Banyonuzda kullanacağınız aydınlatmalarda ise oldukça fazla çeşit bulunmaktadır. Aydınlatma konusunda tercih tamamen size aittir. Çünkü banyo dekorasyonunda sarkıt, avize, LED ve diğer aydınlatma çeşitlerinin hepsi kullanılmaktadır.


Banyonuzun duvarına çiçekli ya da beğendiğiniz herhangi bir tablo serisi asabilirsiniz. Tablolar arasında renk uyumlu olması banyonuzu havasını değiştirmenize yardımcı olacaktır..


Banyo zemininde suya dayanıklı parke kullanmanız gerekir. Görsel açıdan oldukça sıcak bir banyo hayal ediyorsanız, parke seçimini de banyonuzda bulunan diğer eşyalarla uyum içerisinde seçmeye özen göstermeniz gerekmektedir.


Banyonuzda bulunan tüm zemini ve duvarları fayans ile kaplamak istemiyor olabilirsiniz. Bu durumda banyonuzun zeminini ve jakuzinin olduğu bölümü seramik ile kaplayabilir kalan kısmı neme dayanıklı banyo boyası ile boyayabilirsiniz.

 

Ayrıca kullanacağınız fayansları desenli olarak seçmeniz banyonuza şıklık katacağı gibi derinlikte yaratacaktır.


Çamaşır makinenizi banyo içerisinde kullanacaksanız dolap içine izlemeniz gizlemenin daha iyi olacaktır.


Küçük Banyo Dekorasyonu


Küçük bir banyoya sahipseniz ve aklınızda herhangi bir banyo dekorasyonu önerisi yoksa çok doğru adrestesiniz. Muhteşem bir banyoya sahip olmak istiyorsanız, vereceğimiz naçizane önerilere bir göz atmanızı öneririz. Küçük banyo dekorasyonunda ilk yapmamız gereken planlı çalışmak olacaktır. Bunun içinse kullanacağınız ekipmanlara önceden karar vermeniz gerekmektedir. Çünkü banyo dekorasyonunda ne kullanacağınızı bilmemeniz karışıklığa neden olacaktır. Küçük ve dar bir banyoya sahipseniz en büyük sorunumuz banyonuzun sürekli dağınık bir görüntüye sahip olmasıdır. Bu tarz banyolarda uyum içerisinde bir düzen istiyorsanız, temel ihtiyaçlarınıza yardımcı olacak malzemeleri seçtikten sonra bir banyo dolabı edinebilirsiniz. Banyo dolapları banyonuzda bulunabilecek diş fırçasından fön makinesine kadar birçok malzemeyi içerisinde bulundurmaktadır. Bu da banyonuzun daima toplu görünmesini sağlamaktadır. Ayrıca küçük banyoda jakuzi modellerinden özel bir tasarımı tercih etmediyseniz, köşeli olanları tercih etmeniz gerekmektedir.


Banyo Dekorasyonu Fiyatları


Banyo dekorasyonunda kullanacağınız her parça kendi arasında farklı bir fiyatlandırmaya sahiptir. Bu fiyatlandırma neticesinde ise jakuzi fiyatları, banyo seti fiyatları gibi çokça araştırma yapmanız gerekecektir. Ayrıca fiyat araştırması kısmının en güzel yanı ise fiyat bilgisine sahip olurken, istediğiniz ürünü kolayca bulmuş olmanızdır. Elbette ki daha önceden beğendiğiniz bir modele göre de fiyat listelerine ulaşabilirsiniz. Henüz jakuzi hakkında detaylı bir bilgiye sahip değilseniz ve bir jakuziye sahip olmak istiyorsanız, bizimle iletişime geçebilirsiniz. Birbirinden güzel jakuzi modellerinden birisine sahip olmak için dilediğiniz zaman sipariş oluşturabilirsiniz.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.