Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Bahçe Jakuzi Bakımı Nasıl Yapılır

25-07-2018 10:37


Jakuziler, hem rahatlamak hem de yorucu bir gün sonunda yorgunluğu üzerimizden atmak için oldukça faydalı ürünlerdir.  Günümüzde bu banyo ürünleri, sadece spa merkezlerinin ve otellerin kullandığı ürünler olmaktan çıkmıştır. Artık evlerin hem banyolarında hem de yatak odalarında kullanılabilen jakuziler, bahçelerde de oldukça rahat bir şekilde kullanılmaktadır. Bahçe jakuzileri, diğer jakuzi çeşitleri gibi belli periyodlarda bakıma ihtiyaç duyarlar. Peki, bahçe jakuzisi bakımı nasıl yapılır? İşte bu sorunun cevabı ve daha fazlası…


Bahçe Jakuzisi Bakımı

 

Bahçe Jakuzisi Kış Bakımı


Bahçe jakuzileri, özellikle yaz aylarında hem aileniz hem de sevdikleriniz ile keyifli vakit geçirmeniz için kullanabileceğiniz oldukça kullanışlı ürünlerdir. Bahçelerin dekorasyonuna uygun olarak tercih edilebilecek bu ürünler, zaman zaman bakıma ihtiyaç duyarlar. Bu bakımlardan birisi de kış bakımıdır. Kışa girmeden önce bahçe jakuzisinin suyu tahliye edilmeli, temizlenmelidir. Bunun yanında jakuzinizi kış aylarında kullanacaksanız verimli çalışması için temiz tutmaya özen gösterin. Özellikle bahçe jakuzisi kapağı, ısı tasarrufu açısından büyük önem taşımaktadır. Bunun yanında jakuzi kapağı, ısı tasarrufu sağlar. Eskimesi durumunda ise kapak mutlaka yenilenmelidir.

 

Bahçe Jakuzisi Su Bakımı


Bahçe jakuzisikolay su bakımı için kaliteli bir filtre kullanmak önemlidir. Bu suyun çok daha berrak olmasını sağlamaktadır. Bunun yanında jakuzi bakımı için kaliteli bir filtre kullandığınız sürece jakuzinizin suyu ile haftada sadece birkaç kez ilgilenmeniz yeterlidir. Yine filtreler, arındırma işlemine başlamadan önce istenmeyen parçalar ile küçük molekülleri yakalarlar. Bunun yanından losyonları ve yağları emerler. Ancak tüm bu filtrelerin işlevlerini yerine getirmesi için düzenli aralıklar ile durulamak ve zamanında değiştirmek önemlidir. Ayrıca en iyi sonucu almak için her zaman kendi jakuzi modelinize uygun olan filtreyi kullanmalısınız.

 

Bahçe Jakuzisi Filtre Değişimi

 

Bahçe jakuzilerin de temizliği ve hijyeni sağlamak adına kullanılan filtrasyon sisteminin zaman zaman değiştirilmesi gerekmektedir. Bunun yanında taklit filtre kullanımından kaçınmalı ve jakuzi modeli ile uyumlu filtrenin kullanılması önemlidir. Orijinal olmayan filtreler uygun fiyatlı olabilir. Ancak istediğiniz performansı almak ve sağlığınız açısından orijinal olanları kullanmanızda fayda bulunmaktadır.

 

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.