Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

2019 Çift Kişilik Jakuzi Çeşitleri Daha Estetik

18-05-2019 13:05

 

2019 Çift Kişilik Jakuzi Çeşitleri Daha Estetik


Gün geçtikçe gelişen teknolojiyle birlikte ev dekorasyonunda ki trendler de değişmektedir. Bu değişimlerin başında gelen banyolarda ise daha estetik ve sıra dışı jakuzitasarımları ortaya çıkmıştır.  Firmamızın ürettiği jakuzi modelleri de bunun gerçek örneğidir. 2019 yılında ürettiği çift kişilik jakuzi modelleriyle kullanıcıları kendine hayran bırakan yapiesbanyo.com da aradığınız estetik modellere ulaşabilirsiniz. Birbirinden farklı jakuzi modelleri sunduğumuz firmamızda trendleri takip ederek müşterilerimizin beğeneceği bir çok model üretmekteyiz.


Görünüşe çok önem verdiğimiz firmamızda ürettiğimiz jakuzi modelleri oldukça estetik ve sıra dışı görünüme sahiptir. 2019 sezonunda sayfamızda karşılaşabileceğiniz binlerce çeşit jakuzi modeli bulunmaktadır. Özellikle 2019 çift kişilik jakuzi modelleribu kategoride en estetik olanlardır. Tamamen müşteri anketleri doğrultusunda hazırlanan 2019 jakuzi modelleri tüm müşterilerimiz tarafından beğenilmekte ve oldukça çok talep görmektedir. Siz de 2019 yılı jakuzi modelleri arasından tercih yapmak istiyorsanız, ürünlerimize göz atabilir ya da iletişim adreslerimizden bizlere ulaşarak ürün kataloğu talep edebilirsiniz. Sunduğumuz tüm ürünler hakkında gerekli bilgileri, ürün özellikleri kısmından ulaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra merak ettiğiniz tüm soruları 7 gün 24 saat müşteri temsilcimize iletebilirsiniz.


Çift Kişilik Jakuzi Modelleri Nerelerde Kullanılır?


Tıpkı tek kişilik jakuzi modellerinde olduğu gibi çift kişilik jakuzi modellerini de evinizde ya da iş yerinizde istediğiniz her alanda kullanabilirsiniz. Ancak küçük bir alana sahipseniz, çift kişilik jakuzi modelleri eviniz için uygun olmayacaktır. Bununla birlikte spor salonu ya da fizik tedavi merkezi gibi bir iş yerine sahipseniz, tercih edeceğiniz çift kişilik jakuzi modelleri de küçük gelebilmektedir. Bu nedenle jakuziyi kullanacağınız alana göre mimarlarımız ve ustalarımızdan bilgi alarak jakuzi ölçülerini belirlemeli ve kişi sayısına karar vermeniz oldukça önemlidir. Çift kişilik jakuzi modellerini dilediğiniz her alanda kullanabilirsiniz. Ancak bilindiği üzere çift kişilik jakuziler en çok yatak odalarına yakışmaktadır. Önceleri lüks otellerin balayı odalarında karşımıza çıkan çift kişilik jakuzi modelleri günümüzde evlerdeki yatak odalarında da sıkça kullanılmaktadır. Çiftlerin birbiriyle güzel zaman geçirmesini sağlayan çift kişilik jakuzi modelleri, çiftlerin istekleri doğrultusunda özel olarak üretilmektedir. Buna göre tercih edilen jakuzi modellerinde 2 baş yastığı kullanılabileceği gibi 1 kişilik baş yastığı ve 1 kişilik uzanma yeri olarak da üretilmektedir.

 

Çift Kişilik Jakuzi Modellerinin Özellikleri


Çift kişilik jakuzi modellerimiz pnömatik sistem jakuzi, pnömatik lüks sistem jakuzi ve dijital lüks sistem jakuzi olmak üzere 3 farklı özellikte üretilmektedir.

 

Pnömatik Sistem Jakuzinin Özellikleri: Bu sisteme sahip jakuzilerimiz 1,2 Hp. Turbo motora sahiptir. Yan duvarında 8 adet su jeti bulunan pnömatik sistem çift kişilik jakuzinin açma kapama ve basınç ayar butonu bulunmaktadır. Emiş süzgeci ve 2 adet baş yastığı bulunan jakuzi modelimizin kumandalı tahliye gideri vardır. Jakuzi fiyatları arasında pnömatik sistem jakuzi modelleri diğerlerine göre daha hesaplıdır.

 

Pnömatik Lüks Sistem Jakuzinin Özellikleri: Bu çift kişilik jakuzi modellerinin özellikleri pnömatik sistem jakuzinin farklı olan en belirgin özelliği blower motora sahip olmasıdır. Bunun yanı sıra yan duvarında 8 adet su jeti ve tabanında 12 adet hava jeti bulunmaktadır. Genellikle 20 jetli üretilen bu jakuzi modeli masaj zevkini doyasıya yaşamanız için özel olarak üretilmektedir.

 

Dijital Lüks Sistem Jakuzinin Özellikleri: Bu jakuzi modelinin en belirgin özelliği dijital kumanda paneline ve su seviyesi sensörüne sahip olmasıdır. Diğer özellikleri ise pnömatik lüks sistem jakuzi ile aynıdır. Ancak müşteri isteğine göre çift kişilik jakuzi modellerinin özellikleri değişmektedir.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.