Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

2019 Banyo Trendleri

21-12-2018 19:10
2019 Banyo Trendleri

 

2019 Banyo Trendleri


2019 yılı banyo trendleri açısından dolu dolu bir yıl olacak. Hayat standartlarımızın ve farklı düşüncelerimizin olması artık evimizde her alanda hissediliyor. Hayatımızın en güzel zamanlarını geçirdiğimiz evimiz, bizim için en güzel olması gereken yerdir. Bu nedenle de evin dekorasyonu haricinde banyo dekorasyonuna da özen göstermek gerekir. Banyo trendlerinde en iyi çözümleri yapabilmek için de pek çok güzel araştırma yapmak ve trendleri de bilmek gerekir. Özellikle modern çağa ayak uyduran tasarımlar ve çizgileri bir arada kullanmak artık dekorasyon açısından moda haline geldi. Böyle bir düşünceyle birlikte en iyi trendleri yakalamak da artık mümkün. 2019 yılında özellikle sadelik, minimalistik çizgiler ve jakuzi sistemleri gibi farklı öğeleri artık banyolarımızda görebiliyor olacağız. Bunun dışında klasik bir banyo olmaktan ziyade farklı ve iyi bir banyo dekorasyonu yapmak gereği duyulmaktadır. Bu yazımızda da 2019 yılı banyo trendlerini yakından inceledik.


Daha Minimalist Çizgiler


Minimalizm, sanat dünyasında ve dekorasyon alanında oldukça etkin bir akım. Sadelik ve nesnelliği ön plana çıkartan bu akımın evin her yerine uygulandığı çözümler olduğu gibi, sadece banyolar için de uygulandığı pek çok örnek vardır. Özellikle "Az, çoktur” felsefesinden hareketle minimalist stiller geliştiren pek çok iç mimar, oldukça güzel tasarımlara imza atmaya hazırlanıyor.

 

Sade Seramikler


Duvarlarda ve fayanslarda seramik, 2019 yılının banyo trendleri içerisinde en fazla tercih edilen döşeme türü olacak. Seramikler hem canlı yapıları, iyi ışık yansıtmaları ve sağlam bir malzeme olması nedeniyle sıklıkla tercih edilecek. Özellikle pek çok banyoda seramik çözümleri banyonun havasına olumlu katkı sunacak. Ahşap dokulu seramikler özellikle son yıllarda çok zevkli bir katkı sağladı. Beton ve düz boya yerine seramik yerleştirme yapmak artık moda olmuş durumda.


Tepe Duş Sistemleri


Duvara monteli duş sistemlerinden artık tepeden su veren duş sistemlerinin yaygınlaştığını görebiliyoruz. Özellikle son yıllarda duşakabin içerisinde bu tarz tepe duş sistemleri hem su tasarrufu yapıyor hem de daha iyi bir yıkanma performansı sunuyor. Duş alırken tepeden gelen su hem daha iyi yıkanmaya hem de rahat bir şekilde duş alınmasını sağlıyor. Duvar sistemlerini artık terk ederek tasarımsal olarak daha düzgün tepe duş sistemleri bu yıl da kullanılacak.


Banyo Bitkileri


Evimizde yetiştirdiğimiz ve ortamın havasını değiştirmesine yardımcı olan bitkiler de artık banyolarda rahatlıkla kullanılabilir durumda. Özellikle banyoların içerisine yerleştirilen aloe vera, bambu, sarmaşık, kılıç çiçeği ve diğer pek çok tür banyo bitkisini iyi bir şekilde kullanmak mümkün. Özellikle banyoların havasını değiştirmesi, banyoya bir renk ve soluk getirmesi bakımından banyo bitkileri oldukça mantıklı bir çözüm olmuştur. Banyolarda özellikle ışığa pek muhtaç olmayan bitkilerin tercih edildiğini görmek mümkün. 2019 trendleri içerisinde banyolarda bitkilerin yetiştirilmesi sıklıkla görülecektir.

 

Akılcı Tasarımlar


Akıllı ev sistemlerine benzer bir anlayışla banyolarda da akılcı tasarımlar yapılmaya başlandı. Özellikle küçük banyolar için yapılan dekorasyonlarda alanları daha iyi kullanmak akılcı tasarımların bir parçası oldu. Gereksiz eşyaların çıkartılması, rafların pek çok alana yerleştirilmesi ve görsel illüzyonlar yaratılması da tasarımlara katkı sağlıyor.


Jakuzi Sistemleri


Özellikle jakuzi modelleri 2018 trendleri içerisinde en fazla konuşulan modeller oldu. Jakuzi genel olarak rahatlama amacıyla evlerde bulunan bir çeşit küvet benzeri bir araçtır. Eskiden pahalı fiyatlara satılan bu ürünü en uygun jakuzi fiyatları neticesinde elde etmek de mümkün hale geldi. Jakuziler kesinlikle 2018 yılına damga vuran en iyi banyo ürünü olmuştur. Farklı modeller ve özelliklerle 2019 yılında da yaşam alanlarımızın en değerli yerlerini, jakuzilerin alacağı görünüyor.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.